ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε Χατζηδάκη: Οδηγείτε σε ξεπούλημα τα ασημικά της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ σε Χατζηδάκη: Οδηγείτε σε ξεπούλημα τα ασημικά της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης Facebook Twitter
4

Νέα συνάντηση με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη ζήτησε απόψε η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μετά τις εξαγγελίες για τη διάσωση της ΔΕΗ που έγιναν στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων και περιλαμβάνουν και τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Η ΓΕΝΟΠ υποστηρίζει ότι το σχέδιο που εξήγγειλε ο υπουργός «οδηγεί στο ξεπούλημα των ασημικών της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας» και δηλώνει αντίθετη με τη μεταφορά των παγίων της Διανομής της ΔΕΗ στον ΔΕΔΔΗΕ, τη μερική ιδιωτικοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ και την πρόταση για ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ.

«Θεωρούμε ότι τα δίκτυα Διανομής και Μεταφοράς, που αποτελούν μονοπωλιακή δραστηριότητα και έχουν διασφαλισμένη κερδοφορία πρέπει να παραμείνουν υπό δημόσιο έλεγχο», αναφέρει η ΓΕΝΟΠ.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM