«Προσχωρούν» στον ΣΥΡΙΖΑ οι 6 ανεξάρτητοι βουλευτές

«Προσχωρούν» στον ΣΥΡΙΖΑ οι 6 ανεξάρτητοι βουλευτές Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
7

Προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ οι 6 βουλευτές που δεν ανήκουν στην κοινοβουλευτική του ομάδα και που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση στην πρόσφατη διαδικασία στη Βουλή.

Με επιστολή τους στο προεδρείο της Βουλής, οι 6 βουλευτές ζητούν η ψήφος τους, στις ψηφοφορίες για όλα τα νομοσχέδια που θα γίνουν στο εξής να προσμετράται με του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ανεξάρτητοι βουλευτές Έλενα Κουντουρά, Βασίλειος Κόκκαλης, Κατερίνα Παπακώστα και Σπύρος Δανέλλης, και οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνος Ζουράρης και Θανάσης Παπαχριστόπουλος, με επιστολές τους προς το προεδρείο της Βουλής, δηλώνουν ότι σε συνέχεια της θετικής ψήφου που έδωσαν στην κυβέρνηση στην πρόταση εμπιστοσύνης, επιθυμούν εφεξής σε κάθε νομοσχέδιο που ψηφίζεται χωρίς ονομαστική ψηφοφορία, η ψήφος τους να προσμετράται μαζί με αυτές των βουλευτών της συμπολίτευσης.

Ο κ. Ζουράρης διευκρινίζει ότι της δήλωσης του εξαιρεί μόνο την ψηφοφορία για την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ εάν αυτή δεν διεξαχθεί με ονομαστική ψηφοφορία.

Πολιτική
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΠΑΡΤΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το δίλημμα των εκλογών είναι ένα, ποια παράταξη μπορεί σταθερά να πάει τη χώρα μπροστά»

Τα κύρια σημεία της ομιλίας του πρωθυπουργού από τη Σπάρτη - Στο επίκεντρο ο Μυστράς, το νέο νοσοκομείο στη Σπάρτη, τα μέτρα στήριξης και οι εκλογές
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ FINANCIAL TIMES

Πολιτική / Μητσοτάκης στους Financial Times για «διόδια» στο Ορμούζ: Είναι καθαρός εκβιασμός, δεν γίνεται να το δεχτούμε

«Πιστεύω ότι είναι υποχρέωσή μας ως Ευρώπη να προετοιμαστούμε για μια αρνητική εξέλιξη» είπε, αναφερόμενος στις οικονομικές επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑΣΥ ΜΜΜ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Νέοι συρμοί, νέα λεωφορεία και προσλήψεις στις συγκοινωνίες

Στην εκδήλωση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών τέθηκαν, μεταξύ άλλων, η ανανέωση του στόλου λεωφορείων, ο εκσυγχρονισμός των συρμών Μετρό και Ηλεκτρικού και η ενίσχυση του συγκοινωνιακού έργου με πυκνότερα δρομολόγια
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Καλά, ο Παπαχριστόπουλος δεν σκιζόταν πριν μια εβδομάδα ότι θα παραδώσει την έδρα και θα γίνει ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ;Και καθυστέρησε λίγο επειδή το ζήτησε ο Βούτσης κλπ, κλπ ;Παλιά ξινά σταφύλια ...Μιλάμε για σοβαρότητα και ήθος, όχι αστεία...Να τον χαίρονται όσοι ΑΝΕΛίτες τον ψήφισαν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ που τον στεγάζουν εφεξής (οι αδέκαστοι, μη διαπλεκόμενοι, "καθαροί" ιδεολόγοι κατά τα άλλα...).Με βουλευτές - πρότυπα ήθους σαν τον Παπαχριστόπουλο, τον Φωκά και την Μεγαλοοικονόμου θα βγούμε από την κρίση ;Τα 7 χιλιάρικα τον μήνα να πέφτουνε και όλα τα σφάζουμε, όλα τα μαχαιρώνουμε - σαν τον εξαφανισμένο και άλλοτε λαλίστατο και "δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" Κυρίτση ένα πράγμα, που ακόμη περιμένουμε να παραιτηθεί επίσης... Ας σοβαρευτούμε και οι πολίτες όταν ψηφίζουμε, εμείς τους βγάλαμε βουλευτές.