Διαδικτυακό «μπόξ» Νοτοπούλου - Μπουτάρη για το χρίσμα στη Θεσσαλονίκη

Διαδικτυακό «μπόξ» Νοτοπούλου - Μπουτάρη για το χρίσμα στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε η υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου για τα σχόλια του έκανε περί κομματικών χρισμάτων.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τοποθετήθηκε μέσω Twitter για τις εξελίξεις στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, εκφράζοντας την «λύπη» του για τα κομματικά χρίσματα. 

«Λυπάμαι που τα κόμματα επιστρέφουν σε τακτικές του παρελθόντος και επιμένουν σε χρίσματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση», έγραψε χαρακτηριστικά. 

 

Με ανάρτησή της στο Facebook, η κα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στην επιλογή της από τον Αλέξη Τσίπρα, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. 

«Όταν ο Γιάννης Μπουτάρης έπεσε θύμα του υφέρποντος σκοταδισμού, ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι μας όχι μόνο τον στηρίξαμε, αλλά ο ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου. Τότε ήταν κομματική υποψηφιότητα; Το 2010 και το 2014, όταν οι κομματικές στηρίξεις ήταν επιδίωξή του, είναι τόσο μακριά; Πήρε δέκα μέρες στον δήμαρχο, από τη συνάντησή του με τον Νίκο Ταχιάο για να καταλάβει πόσο θλιβερές είναι οι κομματικές υποψηφιότητες;», σημειώνει η Κατερίνα Νοτοπούλου. 

«Σε μένα είναι χρίσμα και χειραγώγηση, ενώ στον Γιάννη Μπουτάρη είναι στήριξη της αδέσμευτης και ακομμάτιστης Αυτοδιοίκησης. Δήμαρχε περίμενα δέκα μέρες πριν να κάνεις μια δήλωση για την περίοδο 1999– 2006. Τελικά δεν ξέρω ποιος πρέπει να λυπάται».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για παραίτηση Καραναστάση: Διαμαντή, όσο κι αν με πονάει που φεύγεις, σε ευχαριστώ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον Διαμαντή Καραναστάση «που δεν κατάφερα να καθαρίσω ακόμη αυτό το τόσο βρόμικο τοπίο, που σε κάνει να ασφυκτιάς και να φεύγεις»
LIFO NEWSROOM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ EUROGROUP ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολιτική / Financial Times: Υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Η αποχώρηση του Πασκάλ Ντόναχιου από τη θέση του υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας και κατ΄ επέκταση από το «τιμόνι» της Ευρωομάδας, εκκινεί τη διαδικασία επιλογής του επόμενου προέδρου, με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα επικρατέστερα ονόματα των διαδόχων του
LIFO NEWSROOM
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μακάριος Λαζαρίδης καταθέτει μήνυση κατά της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελία Λιακούλη, επέμεινε στις καταγγελίες της ότι ο Λαζαρίδης επιτέθηκε στον μάρτυρα και ζήτησε την απομάκρυνσή του από τη ΝΔ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Μπουτάρης δεν αναφέρθηκε μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ και την Νοτοπούλου, αλλά η Νοτοπούλου προσβλήθηκε γιατί στην ουσία είναι η μόνη εκ των υποψηφίων που αν δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν θα ήταν τίποτα στη ζωή της.
"...o ίδιος ο πρωθυπουργός τον έχρισε [λέει η Νοτοπούλου] ηγέτη του προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου..."Μήπως τελικά γι αυτό ο Μπουτάρης αποφάσισε να μην κατεβεί ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης; Γιατί ντράπηκε που ο μόνος που θα τον "υποστήριζε" (υποτίθεται) είναι ο Τσίπρας και το (αποδεδειγμένα διαπλεκόμενο πλέον) τσίρκο του; Δυστυχώς οι "Πρέσπες" έβλαψαν και τον πολύ αξιόλογο, κατά την γνώμη μου, Μπουτάρη.