Απόπειρα αυτοκτονίας από δύο απεργούς πείνας στην Αμυγδαλέζα

Απόπειρα αυτοκτονίας από δύο απεργούς πείνας στην Αμυγδαλέζα Facebook Twitter
9

Δύο απεργοί πείνας, αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν σήμερα στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας. Ο ένας έκοψε το λαιμό του με τζάμι από σπασμένο παράθυρο ενώ ο δεύτερος ήπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν, σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ.

Κοινότητες μεταναστών συγκρότησαν επιτροπή αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας και καλούν τα συνδικάτα, την ΕΙΝΑΠ, τους δικηγορικούς συλλόγους, τους βουλευτές, τους Δημάρχους, την Διεθνή Αμνηστία, τις επιτροπές στήριξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων να κινητοποιηθούν άμεσα και να συμπαρασταθούν.

Η επιτροπή δήλωσε την στήριξη της στο αίτημα των απεργών πείνας: «Ελευθερία τώρα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες».

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Ελλάδα / Αποσωληνώθηκε και αναρρώνει η 14χρονη από την Κεφαλονιά: Ζήτησε να αγκαλιάσει γιατρούς και νοσηλευτές

Εντεροϊός είχε προκαλέσει παράλυση στην έφηβη που είχε διακομισθεί εσπευσμένα αρχικά στο Καραμανδάνειο και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου από την Κεφαλονιά
LIFO NEWSROOM