Έστειλαν τρομοδέμα με εκρηκτικά και στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Έστειλαν τρομοδέμα με εκρηκτικά και στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο Facebook Twitter
1

H αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε σήμερα ένα ύποπτο δέμα είχε ως παραλήπτη τον ηθοποιό Ρόμπερτ Ντε Νίρο, σφοδρό επικριτή του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Το δέμα αυτό είναι παρόμοιο με εκείνα που εστάλησαν χθες και προχθές σε πολλές προσωπικότητες των Δημοκρατικών και στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

Ένας εργαζόμενος της TribeCa Productions, της εταιρείας παραγωγών του Ντε Νίρο, ειδοποίησε γύρω στις 05:00 (τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) την αστυνομία για το ύποπτο δέμα με παραλήπτη τον ηθοποιό, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η αστυνομία έστειλε επιτόπου πυροτεχνουργούς και το δέμα μεταφέρθηκε στο κέντρο αναλύσεων της αστυνομίας στο Μπρονξ, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ο ίδιος δεν διευκρίνισε σ' αυτό το στάδιο αν το δέμα περιείχε αυτοσχέδια βόμβα, όπως επιβεβαιώθηκε χθες, Τετάρτη, ότι περιείχαν τα δέματα που εστάλησαν στον Τζορτζ Σόρος, την Χίλαρι Κλίντον, τον Μπαράκ Ομπάμα, τον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης του Ομπάμα Έρικ Χόλντερ και στο CNN.

Το FBI είχε ανακοινώσει χθες το βράδυ πως όλα αυτά τα δέματα ήταν παρόμοια και ανέγραφαν όλα ως αποστολέα μια Δημοκρατική αιρετή αξιωματούχο της Φλόριντα, κοντά στο γραφείο της οποίας βρέθηκε επίσης ένα ύποπτο δέμα.

Ο 75χρονος Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένας από τους πιο διάσημους Αμερικανούς ηθοποιούς, έχει επανειλημμένα επικρίνει δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΤΡΕΛΑΪΚΗ ΚΡΙΣΗ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / «Η ζημιά έχει γίνει»: Η πετρελαϊκή κρίση έχει αλλάξει οριστικά τον κλάδο των ορυκτών καυσίμων

Η πετρελαϊκή κρίση μετά τον πόλεμο στο Ιράν επιταχύνει τη στροφή των χωρών από τα ορυκτά καύσιμα προς τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με τον επικεφαλής του ΔΟΕ, Φατίχ Μπιρόλ να εκτιμά ότι οι επιπτώσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου θα είναι βαθιές και μακροχρόνιες
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Aυστηρή προειδοποίηση Ιράν σε ΗΠΑ: «Αν συνεχίσετε θα απαντήσουμε»

Το Ιράν τόνισε επίσης ότι διατηρεί τον έλεγχο της περιοχής των Στενών του Ορμούζ, προειδοποιώντας πως σε περίπτωση περαιτέρω επιθέσεων θα υπάρξουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες για τους αντιπάλους της
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια