ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δυνάμεις των ΜΑΤ και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη λόγω Τσίπρα - ΦΩΤΟ

Δυνάμεις των ΜΑΤ και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Μυτιλήνη λόγω Τσίπρα - ΦΩΤΟ Facebook Twitter
1

Υπό αστυνομικό κλοιό φέρεται να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Μυτιλήνη, καθώς στο νησί έχουν αποβιβαστεί επτά διμοιρίες των ΜΑΤ για την ομιλία του πρωθυπουργού στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου.

 Χιλιάδες άτομα βρίσκονται στο λιμάνι και διαδηλώνουν από τις επτά το απόγευμα.

'Όπως είχε ανακοινωθεί εξάλλου έχει προγραμματιστεί για σήμερα καθολική απεργία, την οποία κήρυξε το Συντονιστικό όργανο των επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων της Λέσβου, τόσο στην πόλη όσο και στο υπόλοιπο νησί.

Κλειστοί είναι αυτή την ώρα όλοι οι δρόμοι στη Μυτιλήνη που οδηγούν στο σημείο στο οποίο θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η κινητοποίηση γίνεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση των χαμηλών συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου που διατηρούν ακόμα χαμηλό ποσοστό ως αντιστάθμισμα στις επιπτώσεις από τις συνεχιζόμενες προσφυγικές ροές.

Την ίδια ώρα στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής αλλά και αστυνομική δύναμη από την Αθήνα και γύρω νησιά, ενώ οι δυνάμεις του λιμενικού βρίσκονται σε επιφυλακή.

Ελλάδα
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τουλάχιστον σήμερα είναι αστείο να μιλάμε για solidarity στους μετανάστες.Οι Λέσβιοι δεν τους αντέχουν άλλο ,αλλιώς γιατί να θέλουν να τους διώξουν απο το νησί και να μην έρθουν άλλοι..