Τι είπε για Ερντογάν ο Καμμένος στην άσκηση «Gordian Knot»

Τι είπε για Ερντογάν ο Καμμένος στην άσκηση «Gordian Knot» Facebook Twitter
ΑΠΕ
2

Στην άσκηση «Gordian Knot» του στρατηγείου NRDC-GR, στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, έδωσε το «παρών» την Πέμπτη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.


«Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μέρος μιας από τις μεγαλύτερες ασκήσεις που έχουν γίνει ποτέ στο ΝΑΤΟ και σίγουρα της μεγαλύτερης άσκησης που έχει γίνει στην Ελλάδα σε επίπεδο Συμμαχίας. Συμμετείχαν 1.200 αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες ως κύριο προσωπικό και περίπου 700 ως βοηθητικό προσωπικό», δήλωσε ο κ. Καμμένος και συνεχάρη τους εμπλεκομένους.

 

Τι είπε για Ερντογάν ο Καμμένος στην άσκηση «Gordian Knot» Facebook Twitter
ΑΠΕ

«Χαίρομαι για την παρουσία των Τούρκων αξιωματικών συμμάχων στην άσκηση του ΝΑΤΟ», απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, όταν δημοσιογράφος του ζήτησε να σχολιάσει τη σημερινή παρουσία του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Οι Τούρκοι αξιωματικοί μαζί με άλλους από χώρες μέλη του ΝΑΤΟ παρακολούθησαν μέρος της στρατιωτικής άσκησης της Συμμαχίας, «Gordian Knot».

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια