Τσακαλώτος: Είμαι πολύ βέβαιος ότι δεν θα χρειαστούμε νέα μέτρα για το 2018

Τσακαλώτος: Είμαι πολύ βέβαιος ότι δεν θα χρειαστούμε νέα μέτρα για το 2018 Facebook Twitter
Alexandros Michailidis / SOOC
1

Βέβαιος ότι δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για το 2018, δήλωσε σήμερα από το Ταλίν της Εσθονίας ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.


«Είμαι πολύ βέβαιος ότι δεν θα χρειαστούμε νέα μέτρα για το 2018», είπε ο κ. Τσακαλώτος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά το πέρας της συνεδρίασης του Eurogroup.


Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, μετά το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης θα υπάρξουν τρεις συζητήσεις, «μία θα είναι για τη φύση της εξόδου, μία θα είναι για το θέμα του χρέους – και θα διασφαλίσουμε ότι θα ξεκαθαριστεί τι χρειάζεται να γίνει για το χρέος – και η τρίτη θα είναι για εκκρεμότητες που σχετίζονται με το πρόγραμμα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Οικονομία / Στάσσης από Νταβός: Πώς η ΔΕΗ εξελίσσεται σε Powertech Όμιλο

Όσα είπε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΔΕΗ στο «World Economic Forum Annual Meeting 2026» στο Davos της Ελβετίας, σε κεκλεισμένων των θυρών συνάντηση της πρωτοβουλίας «Από τον άνθρακα στην καθαρή ενέργεια»
THE LIFO TEAM