Πέθανε η Ελληνίδα που νοσηλευόταν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη

Πέθανε η Ελληνίδα που νοσηλευόταν μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη Facebook Twitter
1

Στους 16 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση στη Βαρκελώνη έπειτα από το θάνατο μιας Ελληνίδας, γερμανικής υπηκοότητας 51 ετών, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας της Καταλονίας.

«Σήμερα το πρωί πέθανε μια γυναίκα ηλικίας 51 ετών, γερμανικής υπηκοότητας, η οποία είχε μεταφερθεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Μαρ ντε Μπαρσελόν σε κρίσιμη κατάσταση», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Υπηρεσία.

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και στην πόλη Καμπρίλς, στις 17 και 18 Αυγούστου, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον 100 ανθρώπων, εκ των οποίων οι πέντε εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η γυναίκα, η οποία κατέληξε σήμερα, είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν στην επίθεση στον πεζόδρομο Λα Ράμπλα της Βαρκελώνης έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

Χθες, Σάββατο, περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Βαρκελώνη κατά της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας, παρουσία του βασιλιά της Ισπανίας, με σύνθημά τους «Δεν Φοβάμαι».

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πρώτα θερμά συλλυπητήρια . Αν είχε ελληνική υπηκοότητα , αν δηλαδή ήταν Ελληνίδα πολίτης να υποθέσω ότι η σορός της θα έφερε την γαλανόλευκη (στο αεροδρόμιο ) και θα την υποδεχόταν κλιμάκιο υψηλόβαθμων υπουργείου ή Υπουργός όπως γίνεται( και έγινε) σε όλα τα κράτη της Ευρώπης, διότι ο πολίτης δεν σκοτώθηκε πχ σε τροχαίο, αλλά από πυρά τρομοκρατών δηλαδή εχθρών του Ελληνικού κράτους