Ξεσκονίζουν τις καταθέσεις των συγγενών Παπακωνσταντίνου

Ξεσκονίζουν τις καταθέσεις των συγγενών Παπακωνσταντίνου Facebook Twitter
1

Όλες τις πληροφορίες για τις τραπεζικές καταθέσεις των Ανδρέα Ρωσώνη, Συμεών Σικιαρίδη, Ελένης και Μαριάνας Παπακωνσταντίνου έχουν στη διάθεσή τους από σήμερα οι ελεγκτές του σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Είχε προηγηθεί σχετικό αίτημα της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που διερευνά την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ προς την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών να δοθούν κατά προτεραιότητα όλα τα στοιχεία των καταθέσεων των συγγενικών προσώπων του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, καθώς και των δικαιούχων του λογαριασμού των 550 εκατ. δολαρίων που αναφέρεται στη λίστα. Η επιτροπή, ύστερα από αυτή την εξέλιξη αποφάσισε να μετατεθεί ο χρόνος εξέτασης των συγκεκριμένων προσώπων έως ότου να μελετηθούν τα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Πολιτική / Τραγωδία στα Τέμπη: Με 154 ψήφους πέρασε η πρόταση για την προανακριτική Καραμανλή

Η πρόταση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ απορρίφθηκε - Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που συνυπέγραψαν οι ΚΟ της Ελληνικής Λύσης, της «Νίκης», της Πλεύσης Ελευθερίας καθώς και 6 ανεξάρτητοι βουλευτές
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Πολιτική / Μητσοτάκης στη Βουλή για την πρόταση Προανακριτικής: «Αθλιότητα εναντίον εκλεγμένου πρωθυπουργού»

Δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω σε μια χυδαία απόπειρα των τεσσάρων πιο μικρών κομμάτων της αντιπολίτευσης να μετατρέψουν ένα εθνικό δράμα σε απόπειρα πολιτικής σκευωρίας», είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM
Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

LiFO politics / Γιατί επιχειρούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο Σαμαράς και Τσίπρας

Ο πολιτικός αναλυτής και διευθυντής ερευνών της Opinion Poll, Ζαχαρίας Ζούπης, συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για τα σενάρια δημιουργίας νέων κομμάτων από τους δύο πρώην πρωθυπουργούς.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια