Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Εύοσμο και Καλαμαριά

Θεσσαλονίκη: Επιθέσεις με μπογιά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Εύοσμο και Καλαμαριά Facebook Twitter
Πηγή φωτό: seleo.gr
1

Eπίθεση με κόκκινη μπογιά πραγματοποίησαν άγνωστοι στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 94.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στον Τάσο Θεοφίλου, που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο και κατηγορείται για συμμετοχή του στη «Συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς» και στην αιματηρή ληστεία τράπεζας στην Πάρο το 2012.

Λίγο αργότερα άγνωστοι πέταξαν πάλι κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με καταγγελία της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς».


Οι άγνωστοι πέταξαν επίσης φέιγ βολάν συμπαράστασης στον Τάσο Θεοφίλου που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

Πολιτική / Πρόταση δυσπιστίας για Τέμπη - Μητσοτάκης: «Ζήτησα συγγνώμη, με κατηγορείτε ότι μόνταρα τις συνομιλίες; Ε δεν ντρέπεστε»

«Έχουν το δικαίωμα να κάνουν το πένθος τους διαμαρτυρία, οι γονείς έχουν το δικαίωμα ακόμη και να αδικούν την κοινωνία απαιτώντας δικαιοσύνη»
NEWSROOM
«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια