Κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Άννα Κορακάκη

Κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Άννα Κορακάκη Facebook Twitter
3

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου ανέβηκε η Αννα Κορακάκη. Η δις Ολυμπιονίκης του Ρίο στα 25μ. πιστόλι Γυναικών με 26 βολές ήρθε τρίτη και πρόσθεσε στην σπουδαία συλλογή της ακόμη μία διάκριση.


Η διοργάνωση ήταν επιπέδου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, μιας και συμμετείχαν όλες οι σπουδαίες αθλήτριες του κόσμου. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Κινέζα Ζανγκ Ζινγκγίνγκ με 36 βολές και στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Αντουανέτα Μπόνεβα (Βουλγαρία) με 34 βολές.

Κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Άννα Κορακάκη Facebook Twitter

Παρέλαβε το βραβείο της κορυφαίας του 2016.

Στις 17 Ιανουαρίου η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκοποβολής είχε ανακοινώσει ότι η Αννα Κορακάκη ήταν η κορυφαία αθλήτρια του 2016. Αμέσως μετά τον αγώνα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μονάχου, η Ελληνίδα δις Ολυμπιονίκης παρέλαβε το βραβείο της.Ένα βραβείο που το συνδύασε με το χάλκινο μετάλλιο, σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση.

«Αισθάνομαι υπέροχα. Δουλεύω σκληρά εδώ και χρόνια και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνέχεια. Το 2016 ήταν ένα καταπληκτικό έτος που αντάμειψε τις προσπάθειές μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με υποστήριζαν πάντα», δήλωσε ευτυχισμένη η Αννα Κορακάκη. Το βραβείο της, παρέλαβε από τον γενικό γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, Φρανζ Σκρέιμπερ, και τον αντιπρόεδρο, Γκάρι Αντερσον.

Κορυφαία αθλήτρια στον κόσμο η Άννα Κορακάκη Facebook Twitter


Το ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας αναφέρει τα... κατορθώματα της Αννας Κορακάκη, καθώς για πρώτη φορά μετά από 120 χρόνια Ελληνας αθλητής κατακτά δύο μετάλλια στους ίδιους Ολυμπιακούς Αγώνες. Παράλληλα αναφέρει ότι το 2016 η Κορακάκη κέρδισε επίσης μετάλλια τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF στο Μπακού, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ISSF Junior στο Suhl. Στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ISSF στη Μπολόνια, «σφράγισε» ένα εξαιρετικό έτος, κερδίζοντας τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα 25μ. πιστόλι γυναικών, ενώ εξασφάλισε ασημένιο μετάλλιο στον τελικό των 10μ. αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Αθλητισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει από πουθενά, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

Αθλητισμός / Αναστασία Ντραγκομίροβα: «Στήριξη δεν υπάρχει, αλλά έχω μάθει να μην γκρινιάζω»

H ανερχόμενη αθλήτρια του ελληνικού στίβου έχει μάθει να μην αφήνει το παρελθόν να την κρατά πίσω, τροφοδοτείται από το συναίσθημα, έχει στόχο τους Ολυμπιακούς και ζωγραφίζει παντού, ακόμα και στο δέρμα της.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Αθλητισμός / Ιαπωνία: Ο τεχνικός διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβλεπε σε πτήση εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών

Ο τεχνικός διευθυντής της Ιαπωνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάστηκε σε αναστολή 18 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ στη Γαλλία μετά τη σύλληψή του σε πτήση με παιδικές πορνογραφικές εικόνες. Η JFA τερμάτισε άμεσα το συμβόλαιό του
LIFO NEWSROOM
Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αθλητισμός / Ο viral σκοπευτής των Ολυμπιακών ξανά στην κορυφή – Τρία χρυσά για την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό 2025

Αυτή τη φορά, οδήγησε την εθνική ομάδα της Τουρκίας σε σαρωτική επικράτηση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αεροβόλων Όπλων, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη
LIFO NEWSROOM
Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Αθλητισμός / Aurelien Fontenoy: Ο Γάλλος ποδηλάτης που «κατέκτησε» τον Πύργο του Άιφελ

Ο ποδηλάτης Aurelien Fontenoy κατέρριψε κάθε ρεκόρ ανεβαίνοντας τον Πύργο του Άιφελ με ποδήλατο σε μόλις 12 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα, χωρίς να ακουμπήσει το έδαφος. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα στο πλαίσιο του πρότζεκτ “The Climb”, που έχει κατακτήσει το διαδίκτυο
LIFO NEWSROOM