To Paris Match φτιάχνει λίστα με τις δέκα καλύτερες ελληνικές παραλίες

To Paris Match φτιάχνει λίστα με τις δέκα καλύτερες ελληνικές παραλίες Facebook Twitter
Μπάλος (SOOC)
5

H λίστα με τις δέκα ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, σύμφωνα με τo Τripadvisor που βασίστηκε στις απόψεις κάποιων σέρφερ δημοσιεύτηκε από το γαλλικό περιοδικό ως πρόταση στους αναγνώστες του. Χωρίς εκπλήξεις, όλες οι παραλίες βρίσκονται σε νησιά. Δύο από αυτές στην Κρήτη και δύο στη Μήλο.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το Ελαφονήσι στην Κρήτη, για τα κρυστάλλινα και ζεστά νερά, αλλά και για το φυσικό κάλλος των παραλιών, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το περιοδικό.

To Paris Match φτιάχνει λίστα με τις δέκα καλύτερες ελληνικές παραλίες Facebook Twitter
Σαρακήνικο (SOOC)

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται επίσης παραλία της Κρήτης και πρόκειται για την εξωτική λιμνοθάλασσα του Μπάλου στο Ακρωτήρι της Γραμβούσας στα Χανιά.

Ακολουθεί στην τρίτη θέση το Κλέφτικό της Μήλου, η παραλία του Αγίου Παύλου στη Λίνδο της Ρόδου, η διάσημη παραλία του Σίμου στην Ελαφόνησο, το ναυάγιο της Ζακύνθου, το Σαρακήνικο επίσης της Μήλου, το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο κόλπος Άντονι Κουίν στο Φαληράκι της Ρόδου και ο Μύρτος της Κεφαλονιάς.

To Paris Match φτιάχνει λίστα με τις δέκα καλύτερες ελληνικές παραλίες Facebook Twitter
Ελαφονήσι (SOOC)

Πάντως, η αγαπημένη παραλία των συντακτών του γαλλικού περιοδικού είναι το Κλέφτικο της Μήλου, γιατί όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα μπορεί κανείς να κολυμπήσει σε γαλαζοπράσινα νερά σε ένα φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς με φυσικές πέτρινες αψίδες και ασβεστολιθικά βράχια.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM