Ινδία: «Θυσίασαν» 10χρονο κορίτσι για να «θεραπεύσουν» έναν ανάπηρο άνδρα

Ινδία: «Θυσίασαν» 10χρονο κορίτσι για να «θεραπεύσουν» έναν ανάπηρο άνδρα Facebook Twitter
Όταν αποκαλύφθηκε ο φόνος του κοριτσιού, όχλος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι δύο συλληφθέντων, πετώντας πέτρες
4

Τρία άτομα συνελήφθησαν στο κρατίδιο Karnataka της Ινδίας, για την «ανθρωποθυσία» ενός 10χρονου κοριτσιού. Η αστυνομία δήλωσε στο BBC πως το παιδί δολοφονήθηκε υπό τις οδηγίες ενός «μάγου» για να «θεραπευτεί» ένας ανάπηρος άνδρας.

Ο αδερφός και η αδερφή του άνδρα συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για την απαγωγή και τον φόνο του κοριτσιού. Ο φερόμενος «μάγος» τούς είπε πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος για να λυθεί «η μαύρη μαγεία» που επηρέαζε τον αδερφό τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Συνελήφθη επίσης ένας 17χρονος, επειδή βοήθησε στην απαγωγή.

«Υπάρχουν μερικοί ακόμη άνθρωποι που είναι συνένοχοι στο έγκλημα. Το διερευνάμε από όλες τις οπτικές. Οπότε, δεν αποκλείονται περαιτέρω συλλήψεις», δήλωσε ένας ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας στο BBC.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε όταν κάτοικοι της περιοχής εντόπισαν τη σορό του κοριτσιού μέσα σε μία σακούλα. Βρήκαν επίσης κάποια υλικά, τα οποία η αστυνομία πιστεύει πως χρησιμοποιήθηκαν σε τελετουργικά «μαύρης μαγείας».

Όταν έγιναν γνωστά τα παραπάνω, όχλος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι των συλληφθέντων, πετώντας πέτρες. Η αστυνομία διέλυσε τη συγκέντρωση χρησιμοποιώντας βία, αναφέρει το BBC.

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Δεξιά δεν μισεί κάθε queer σώμα. Μισεί αυτό που τη ξεσκεπάζει

Διεθνή / Ο «κανονικός γκέι» της αμερικανικής Δεξιάς και η βία απέναντι σε όλους τους άλλους

Η ιστορία γύρω από τον σύζυγο της Κρίστι Νόεμ δεν έφερε στην επιφάνεια μόνο άλλη μία υπόθεση πολιτικής υποκρισίας. Ξανάνοιξε κάτι παλιό και πολύ βρόμικο: η Δεξιά μπορεί να ανεχθεί τον «κανονικό» γκέι, τον διακριτικό, τον αρκετά ανδρικό, τον σωστά ντυμένο. Αυτό που δεν αντέχει είναι το queer σώμα που εκθέτει ότι η αρρενωπότητά της δεν είναι φύση αλλά σκηνοθεσία.
THE LIFO TEAM
Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Διεθνή / Η Ρις Γουίδερσπουν λέει ότι είναι ώρα οι γυναίκες να μάθουν AI

Η Ρις Γουίδερσπουν κάλεσε δημόσια τις γυναίκες να αρχίσουν να μαθαίνουν τεχνητή νοημοσύνη, λέγοντας ότι είναι ώρα να εξοικειωθούν με τα εργαλεία της και να μη μείνουν πίσω. Η τοποθέτησή της έρχεται ενώ και άλλες σταρ του Χόλιγουντ, όπως η Σάντρα Μπούλοκ, μιλούν πιο ανοιχτά για μια πιο πρακτική σχέση με το AI.
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Διεθνή / Νέα προειδοποίηση Τραμπ: «Η εκεχειρία μπορεί να λήξει αν δεν επιτευχθεί συμφωνία μέχρι την Τετάρτη»

Η εκεχειρία ΗΠΑ-Ιράν εκπνέει την Τετάρτη, με τον Ντόναλντ Τραμπ να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο μη παράτασής της, ενώ οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται για αποφυγή κλιμάκωσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια