O Πρέσβης της Σ. Αραβίας στις ΗΠΑ απαντά σε ερώτηση για τις βόμβες στην Υεμένη: Σα να με ρωτάτε αν θα σταματήσω να χτυπώ τη γυναίκα μου

O Πρέσβης της Σ. Αραβίας στις ΗΠΑ απαντά σε ερώτηση για τις βόμβες στην Υεμένη: Σα να με ρωτάτε αν θα σταματήσω να χτυπώ τη γυναίκα μου Facebook Twitter
4

Αντιδράσεις προκαλεί η φράση που χρησιμοποίησε ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας στις ΗΠΑ, όταν προσπάθησε να αποφύγει την ερώτηση δημοσιογράφου του «Ιntercept» σχετικά με τη χρήση βομβών διασποράς στην Υεμένη. Στην ερώτηση αν «θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε όπλα διασποράς στην Υεμένη», η αμφίσημη απάντηση του πρέσβη και πρίγκιπα Abdullah Al-Saud, ήταν «είναι σα να με ρωτάτε: Θα σταματήσεις να χτυπάς τη γυναίκα σου;».

Σημείωσε επίσης ότι η χώρα του στο πλαίσιο της Συμμαχίας θα συνεχίσει τον βομβαρδισμό της Υεμένης, «δεν έχει σημασία με τι».

Όταν ο δημοσιογράφος επανέλαβε την ερώτηση ο πρεσβευτής προσπάθησε και πάλι να την αποφύγει, λέγοντας εκνευρισμένος ότι η ερώτηση είναι πολιτική και εκείνος δεν είναι πολιτικός.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΛΕΟΝΤΑΣ ΠΑΣΧΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ

Διεθνή / Πρώτο Πάσχα για τον Πάπα Λέων: Τι πιστεύουν οι καθολικοί για τον νέο ποντίφικα ένα χρόνο μετά

Κάποιοι θεωρούν ότι θα έπρεπε να παίρνει πιο ξεκάθαρη θέση σε παγκόσμιες συγκρούσεις, ενώ άλλοι εκτιμούν τον διακριτικό τρόπο με τον οποίο ασκεί την επιρροή του
THE LIFO TEAM