Ένα στα έξι πρατήρια καυσίμων κλέβει, όταν μας βάζει καύσιμα

Ένα στα έξι πρατήρια καυσίμων κλέβει, όταν μας βάζει καύσιμα Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
2

Μία στις έξι αντλίες (14,5%) κλέβουν καύσιμα από τους πελάτες τους, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Πολυτεχνείο.

Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν χθες σε εκδήλωση του Συνδέσμου των Εταιριών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, δείχνουν ότι οι αποκλίσεις στην ποσότητα του καυσίμου φτάνουν μέχρι και το  9,5 %.

Χαρακτηριστικό είναι ότι  η κατάσταση έχει επιδεινωθεί σημαντικά σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα που πραγματοποιήθηκε πριν τέσσερα χρόνια, όταν το ποσοστό των προβληματικών αντλιών ήταν 4%.

Η έρευνα έγινε σε 150 πρατήρια στην Αττική με τη χρήση μυστικού αυτοκινήτου, ειδικά διασκευασμένου ώστε να μετράται εκ των υστέρων η πραγματική ποσότητα που μπαίνει στο ρεζερβουάρ. Η νομοθεσία ορίζει ότι ανεκτές είναι οι αποκλίσεις μέχρι 0,5 %. Οι παραβάσεις σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν εντοπίζονται στα πρατήρια με χαμηλές τιμές ενώ τα δυο μεγαλύτερα ποσοστά αποκλίσεων εντοπίστηκαν σε πρατήρια της ίδιας εταιρίας.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Παίρνει δύναμη για να συνεχίσει» - Η πρώτη αντίδραση της οικογένειάς του μετά τη μήνυση

«Η αγάπη αυτή είναι κάτι που μας ευχαριστεί» ανέφερε το οικογενειακό περιβάλλον του τραγουδιστή εν μέσω της δικαστικής διαμάχης που βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσά τους
THE LIFO TEAM
Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Εν αναμονή προκαταρκτικής έρευνας - Ο τραγουδιστής θα κληθεί για εξηγήσεις μετά τη μήνυση

«Το να κατηγορείται κάποιος ότι έκανε μία πρόταση για να συνευρεθεί με κάποιον άλλον ενήλικα, δεν νομίζω πια ότι είναι και το πιο σοβαρό πράγμα στον κόσμο» ανέφερε ο δικηγόρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
Αγρότες:

Ελλάδα / Αγρότες: Κλείνουν και τις παρακαμπτήριες οδούς - Τι αποφάσισαν για τις γιορτές

Μετά το τέλος της χθεσινής πανελλαδικής σύσκεψης στις Σέρρες, οι αγρότες της χώρας αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, απαντώντας αρνητικά στην πρόταση της κυβέρνησης για συνάντηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πεφτω απο τα συννεφα! Δεν το περιμενα!Ωραια. Εγινε η ερευνα. Βγηκαν τα αποτελεσματα. Η συνεχεια; Ποια ειναι η συνεχεια; Τι γινεται απο εδω και περα; Ααα. Απλα να ξερουμε οτι ενας στους εξι μας κλεβει. Δηλαδη να τους λεμε : "Μη νομιζεις. Δεν ειμαι μ@λ@κ@σ. Το ξερω οτι κατα 15% με κλεβεις."
Δημοσιοποίηση των εν λόγω πρατηρίων από το αρμόδιο Υπουργείο ή την ΕΛΑΣ ώστε να τα αποφεύγουν οι καταναλωτές.Και σιγά μην είναι μόνο τόσο λίγα απλά ήταν μικρό το δείγμα και μόνο στον νομό Αττικής.