O Jon Voight υπερασπίζεται τον Trump και τα βάζει με τον De Niro: Ντρέπομαι για σένα

O Jon Voight υπερασπίζεται τον Trump και τα βάζει με τον De Niro: Ντρέπομαι για σένα Facebook Twitter
1

 

Η χθεσινή, πρωτοφανής επίθεση του Ρόμπερτ Ντε Νίρο στον Ντόναλντ Τραμπ και κυρίως οι σκληροί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοφιλής ηθοποιός προκάλεσαν την αντίδραση του συναδέλφου του Τζον Βόιτ.

Ο 77χρονος ηθοποιός (και πατέρας της Αντζελίνα Τζολί), που είχε ανακοινώσει την υποστήριξή του στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών την περασμένη Άνοιξη, επιτέθηκε μέσω Twitter στον Ντε Νίρο.

Σε μία σειρά από tweets έγραψε ότι ντρέπεται για το παραλήρημά και τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Ντε Νίρο απέναντι σε έναν υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ, ενώ δεν δίστασε να καλέσει όλους τους υποστηρικτές των ρεπουμπλικανών να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτησή τους απέναντι στο δημοφιλή ηθοποιό.

Μάλιστα, ο Βόιτ επιχείρησε να δικαιολογήσει τα σεξιστικά σχόλια του Τραμπ, τονίζοντας ότι δεν ξέρει πολλούς άντρες που να μην έχουν εκφραστεί έτσι για τις γυναίκες, ειδικά όταν ήταν νεότεροι.

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Πολιτισμός / Λίλιαν Μπάσμαν: Η γυναίκα που έκανε τη μόδα να μοιάζει με σκιά

Η έκθεση Lillian Bassman: Bazaar and Beyond, που παρουσιάζεται στο Met έως τις 26 Ιουλίου, φωτίζει μια δημιουργό που δεν αντιμετώπισε ποτέ τη μόδα ως απλό αντικείμενο προβολής. Τη μετέτρεψε σε ίχνος, χειρονομία και πείραμα, ενώ επέστρεψε σε αυτό το έργο δεκαετίες αργότερα, ξεκινώντας σχεδόν μια δεύτερη καριέρα στα 75 της.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΠΟ - Λίνα Μενδώνη: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Πολιτισμός / ΥΠΠΟ: «Σταθμός Καρυάς, τόπος μνήμης, ιστορικής αλήθειας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Η Λίνα Μενδώνη ανέφερε πως η αποκατάσταση του αποτελεί ιστορικό χρέος του κράτους απέναντι στα θύματα της ναζιστικής βαρβαρότητας, διασφαλίζοντας ότι το μνημείο και το ιστορικό τοπίο θα παραδοθούν στις επόμενες γενιές με τον προσήκοντα σεβασμό
THE LIFO TEAM
Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Πολιτισμός / Πέθανε η Teresinha Soares, η Βραζιλιάνα καλλιτέχνις που έφερε το σώμα, το σεξ και την αντίσταση στην τέχνη

Με ζωγραφική, εγκαταστάσεις και performances που έβαζαν το σώμα στο κέντρο, η Soares αμφισβήτησε τα σεξουαλικά ταμπού, την πατριαρχία και τον αυταρχισμό της εποχής της. Τα τελευταία χρόνια το έργο της επανεκτιμήθηκε διεθνώς μέσα από εκθέσεις στην Tate Modern και το MASP.
THE LIFO TEAM
Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Πολιτισμός / Πριν γίνει θρύλος: το Chelsea Hotel του 1970 ξαναζωντανεύει μέσα από χαμένες φωτογραφίες

Το αρχείο του Scopin, που για χρόνια θεωρούνταν χαμένο, επιστρέφει τώρα ως βιβλίο και έκθεση, φωτίζοντας το Chelsea Hotel πριν γίνει πλήρως θρύλος και προτού αρκετά από τα πρόσωπα που κατέγραψε αποκτήσουν τη μεταγενέστερη μυθολογία τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Η αντιδραση του ντενιρο,δυστυχως, κατωτερη των προσδοκιων.Δεν ηταν και καμια σοβαρη αντιμετωπιση αυτη.Λες και υποδυοτανε τον ρολο του στο καζινο η καποιο απτους μαφιοζο-ρολους του μεσα στα χρονια.(οι οποιοι ρολοι κιολας εχουν μαλλον γινει και δευτερη φυση του ουτως η αλλως).