Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου»

Παυλίνα Νάσιουτζικ: «Είμαι πολύ υπερήφανη για το γιό μου» Facebook Twitter
94

Πολύ υπερήφανη για το γιό της που συνελήφθη για τη διπλή ληστεία στην Κοζάνη, δηλώνει η μητέρα του Νίκου Ρωμανού, Παυλίνα Νάσιουτζικ.

"Είμαι πολύ περήφανη για τον γιο μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μια παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του σώματος μου" είπε στον Alpha, υποστηρίζοντας ότι "τα παιδιά είναι πολύ χτυπημένα. Χτυπήθηκαν όλα μέσα στην ασφάλεια, δεν χτυπήθηκαν κατά την συμπλοκή".

Όπως σημείωσε η κ. Νάσιουτζικ, χωρίς να θελήσει να επεκταθεί περισσότερο, όλα ξεκίνησαν για τον γιο της μετά τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, μια δολοφονία που, όπως είπε, τον επηρέασε πολύ.

Ελλάδα
94

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM