Η αμήχανη στιγμή που την ώρα του χωρισμού των Brangelina, κυκλοφορεί νέο τρέιλερ με τον Πιτ να φιλά την Κοτιγιάρ

Η αμήχανη στιγμή που την ώρα του χωρισμού των Brangelina, κυκλοφορεί νέο τρέιλερ με τον Πιτ να φιλά την Κοτιγιάρ Facebook Twitter
1
Η αμήχανη στιγμή που την ώρα του χωρισμού των Brangelina, κυκλοφορεί νέο τρέιλερ με τον Πιτ να φιλά την Κοτιγιάρ Facebook Twitter

Yπάρχει μια θεωρία (συνωμοσίας;) που θέλει τα πάντα στο Χόλιγουντ να είναι προσχεδιασμένα και να μην αφήνεται τίποτα στην τύχη. Αυτό ισχύει και για τα διαζύγια. Και χθες όλοι ασχολήθηκαν με ένα πολύ συγκεκριμένο διαζύγιο το οποίο σάρωσε τα πάντα στο ίντερνετ και τα μίντια.

Η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ και χρειάστηκαν μερικά μόνο λεπτά για να βρεθεί ο ένοχος. Ακόμη και αν επισήμως τα νομικά έγγραφα και οι πηγές κοντά στο ζευγάρι κατονομάζουν πολύ συγκεκριμένους λόγους, το διαδικτυακό ερωτοδικείο είχε αποφανθεί πως πίσω από τον χωρισμό υπάρχει μια άλλη γυναίκα. Εντελώς συμπτωματικά είναι επίσης διάσημη, αρκετά όμορφή και πολύ πρόσφατα πέρασε αρκετό καιρό με τον Μπραντ Πιτ.

Η αμήχανη στιγμή που την ώρα του χωρισμού των Brangelina, κυκλοφορεί νέο τρέιλερ με τον Πιτ να φιλά την Κοτιγιάρ Facebook Twitter

Η Μαριόν Κοτιγιάρ λοιπόν, η συμπρωταγωνίστρια του Πιτ στο «Allied», που είναι παντρεμένη εδώ και χρόνια με τον Γκιγιόμ Κανέ και έχουν και ένα παιδί, φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου. Ποιος το λέει αυτό; Ένας ανώνυμος ντετέκτιβ που υποτίθεται είχε προσληφθεί από την Αντζελίνα Τζολί. Που το είπε; Σε ένα βρετανικό ταμπλόιντ....

Οπότε απλά αντιλαμβάνεται κανείς πώς και γιατί χθες το βράδυ, η Κοτιγιάρ έγινε η γυναίκα που χώρισε το λαμπερό ζευγάρι. Το κουτσομπολιό έκανε το γύρο του κόσμου - ήταν πολύ καλό, τα στοιχεία του ήταν χρονικά ταιριαστά και κάπως έτσι η Κοτιγιάρ έγινε επίσης trending topic στο ίντερνετ και το buzz μεγάλωνε.

Και τότε, η εταιρεία Paramount αποφασίζει να χτυπήσει με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ για το «Allied». Στο ενός λεπτού βίντεο υπάρχει και η σκηνή με το φιλί του Πιτ και της Κοτιγιάρ. Το timing αυτό δεν το λες και επιτυχημένο και κάποιοι το σχολίασαν πολύ στα social media. Φυσικά και η στιγμή ήταν ιδανική για αρκετό δωρεάν πρόμο, αλλά ήταν όμως και αρκετά αμήχανη. Και ίσως και λίγο προσβλητική για την Κοτιγιάρ και τους Brangelina.


Ακόμη και αν η δημοσιοποίηση ήταν προγραμματισμένη, ίσως η εταιρεία να όφειλε να επιδείξει άλλου είδους αντανακλαστικά και να αλλάξει για λίγο τον προγραμματισμό της.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Πολιτισμός / Διεθνές Βραβείο Booker για την Ινδή Banu Mushtaq, που γράφει ιστορία με τη νίκη της

Η ανθολογία Heart Lamp για την οποία βραβεύτηκε περιλαμβάνει 12 διηγήματα που έγραψε η Mushtaq σε διάστημα τριών δεκαετιών, από το 1990 έως το 2023, αποτυπώνοντας με συγκίνηση και ευαισθησία τις δυσκολίες που βιώνουν οι μουσουλμάνες γυναίκες στη νότια Ινδία
LIFO NEWSROOM
Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ, Λεός Καράξ και Ρίτσαρντ Γκιρ από αύριο στους κινηματογράφους

Από το κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας ξεχωρίζουν το «Mission Impossible: Τhe Final Reckoning» και δυο προσωπικές ταινίες μεγάλων δημιουργών, το «Δεν είμαι Εγώ» του Λεός Καράξ και το «Oh, Canada» του Πολ Σρέιντερ. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Πολιτισμός / Τομ Κρουζ: «Θα κάνω ταινίες μέχρι τα 100 μου» – Τι είπε για το τέλος του Mission: Impossible

Ο Τομ Κρουζ βρέθηκε στις Κάννες για την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της νέας ταινίας του δημοφιλούς franchise, η οποία αποτελεί το δεύτερο μέρος της ιστορίας που ξεκίνησε με το Dead Reckoning
LIFO NEWSROOM
Αντιγόνη Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Ούλριχ Ράσε

Πολιτισμός / Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου & Εθνικό Θέατρο: Πρώτες εικόνες από την Αντιγόνη του Ούλριχ Ράσε

Το φετινό επετειακό πρόγραμμα του Φεστιβάλ στην Επίδαυρο ξεκινά με την Αντιγόνη, σε συμπαραγωγή με το Εθνικό Θέατρο και σε σκηνοθεσία ενός από τους πιο συναρπαστικούς Γερμανούς σκηνοθέτες.
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκε εντυπωσιακό μωσαϊκό σε ερείπια στη Νίκαια της Βιθυνίας

Πολιτισμός / Βρέθηκε εντυπωσιακό ψηφιδωτό του 1ου αιώνα μ.Χ. στη Νίκαια της Βιθυνίας

Η αρχαιολογική σκαπάνη, στην περιοχή όπου πραγματοποιήθηκε η α' Οικουμενική Σύνοδος, αποκάλυψε ένα ψηφιδωτό με μοτίβα γαλέρας και ελαφιού, το οποίο φέρεται να χρονολογείται στον πρώτο αιώνα μ.Χ.
LIFO NEWSROOM
In a Bright Green Field, η νέα μεγάλη έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες στη νέα έκθεση του ΔΕΣΤΕ στο Μουσείο Μπενάκη

Με έργα 27 δημιουργών κάτω των 40 ετών, η έκθεση «In a Bright Green Field» –μια σύμπραξη τριών ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και το New Museum της Νέας Υόρκης– εξετάζει μερικές από τις πιο συναρπαστικές και αναδυόμενες καλλιτεχνικές πρακτικές στην Αθήνα και τη Λευκωσία.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ