H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε

H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε Facebook Twitter
2

Ένα νέο μήνυμα που από κάποιους θεωρήθηκε ως νέα προειδοποίηση για αυτοκτονία, ανήρτησε η η Sinead O'Connor στη σελίδα της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε μετά την εξαφάνιση της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα κείμενο που ονόμασε «ανοιχτή επιστολή» και το οποίο απευθύνεται στον Τζον Ρέινολντς, πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της Τζέικ.

Στο γράμμα αυτό επιτίθεται και στον γιο της, τον οποίο χαρακτηρίζει «διαβολικό» γράφοντας: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που υποφέρει από δυο γαμ... παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και αυτοκτονικό ιδεασμό δεν χειραγωγεί».

Κατηγορεί το γιο της ότι την εγκαταλείπει ενώ γνωρίζει ότι πάσχει από ψυχολογική ασθένεια και σημειώνει:  «Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Στη συνέχεια απευθύνεται στον πατέρα της και λέει πως η ίδια είναι πιο δυνατή από τη μητέρα της. «Δεν θα γλιτώσεις αυτή τη φορά με τον έναν ή τον άλλο γαμ... τρόπο». Και συνεχίζει, κατηγορώντας τον πως της ζητούσε 20.000 δολάρια κάθε τρεις μήνες. «Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Τζέικ δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε έναν νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση Τζον; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Η ερμηνεύτρια είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και τελικά βρέθηκε χθες το βράδυ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της καθώς στο παρελθόν είχε αναρτήσει "σημείωμα αυτοκτονίας".

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά

Παρουσία της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και πλήθους κόσμου, εγκαινιάστηκε στην Καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής
LIFO NEWSROOM
Εναλλακτική Σκηνή

Πολιτισμός / Η Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ ετοιμάζει ένα #έπικ comeback

Η πιο ανήσυχη φωνή του σύγχρονου μουσικού θεάτρου στη χώρα ετοιμάζει ένα πρόγραμμα μεγάλης κλίμακας με περισσότερες από 30 παραγωγές, δύο φεστιβάλ, περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και συμμετοχή στο 60ό Φεστιβάλ Δημητρίων.
LIFO NEWSROOM
Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Φρανσουά Οζόν, Τζέιμς Ντιν και Μόνικα Μπελούτσι από αύριο στους κινηματογράφους

Το καλαίσθητο δράμα μυστηρίου «When the Fall is Coming», η έκπληξη των Καννών «Sorry Baby», ο οργισμένος «Rebel Without a Cause», η «Malena» του Τζουζέπε Τορνατόρε και τέσσερις ακόμα επιλογές απαρτίζουν το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson,η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Πολιτισμός / Πέθανε σε ηλικία 49 ετών η Andrea Gibson, η ποιήτρια που ύμνησε την ταυτότητα, τον θάνατο και την αγάπη

Την τελευταία της περίοδο, η Gibson αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο του ντοκιμαντέρ Come See Me in the Good Light, που βραβεύτηκε φέτος στο Sundance και αναμένεται να μεταδοθεί μέσα στο φθινόπωρο από το Apple TV+
LIFO NEWSROOM
Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν –  Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Πολιτισμός / Emmy 2025: Aνακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες – Σάρωσε το «Severance», ξεχώρισε το «The Studio»

Ανάμεσα στους φετινούς διεκδικητές ξεχωρίζουν και νέες αφίξεις, όπως τα «The Pitt», «Paradise», «Nobody Wants This» και «The Studio», που κατάφεραν να προταθούν στις βασικές κατηγορίες Καλύτερης Δραματικής και Κωμικής Σειράς.
LIFO NEWSROOM
Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Πολιτισμός / Hotel Amour: Το νέο μιούζικαλ των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη

Από 20 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο Ακροπόλ, η νέα μουσικοθεατρική πρόταση των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη, σε σκηνοθεσία Σμαράγδας Καρύδη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια