H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε

H Sinead O'Connor ανήρτησε οργισμένο μήνυμα μόλις βρέθηκε Facebook Twitter
2

Ένα νέο μήνυμα που από κάποιους θεωρήθηκε ως νέα προειδοποίηση για αυτοκτονία, ανήρτησε η η Sinead O'Connor στη σελίδα της στο Facebook, λίγη ώρα αφότου βρέθηκε μετά την εξαφάνιση της.

Η τραγουδίστρια ανέβασε ένα κείμενο που ονόμασε «ανοιχτή επιστολή» και το οποίο απευθύνεται στον Τζον Ρέινολντς, πρώην σύντροφό της και πατέρα του γιου της Τζέικ.

Στο γράμμα αυτό επιτίθεται και στον γιο της, τον οποίο χαρακτηρίζει «διαβολικό» γράφοντας: «Πες σε αυτόν τον διαβολικό γιο μας πως ένα άτομο που υποφέρει από δυο γαμ... παθήσεις, των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν και αυτοκτονικό ιδεασμό δεν χειραγωγεί».

Κατηγορεί το γιο της ότι την εγκαταλείπει ενώ γνωρίζει ότι πάσχει από ψυχολογική ασθένεια και σημειώνει:  «Όλοι σας πρέπει να προσεύχεστε να πεθάνω. Γιατί θα σας κάνω μήνυση για ό,τι μου κάνατε αν καταφέρω να ζήσω».

Στη συνέχεια απευθύνεται στον πατέρα της και λέει πως η ίδια είναι πιο δυνατή από τη μητέρα της. «Δεν θα γλιτώσεις αυτή τη φορά με τον έναν ή τον άλλο γαμ... τρόπο». Και συνεχίζει, κατηγορώντας τον πως της ζητούσε 20.000 δολάρια κάθε τρεις μήνες. «Δεν είχα ποτέ καμία οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα κανενός από τα παιδιά μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου είχατε καταφέρει αυτό που θέλατε, ο Τζέικ δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πολέμησα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Ένα παιδί σαν εμένα. Εσύ και ο πατέρας μου με αφήσατε σε έναν νοσοκομείο για να κάνω έκτρωση. Πόσες γυναίκες ανάγκασες να κάνουν έκτρωση Τζον; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα πριν από σχεδόν 16 χρόνια».

Η ερμηνεύτρια είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και τελικά βρέθηκε χθες το βράδυ στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Υπήρχαν φόβοι για τη ζωή της καθώς στο παρελθόν είχε αναρτήσει "σημείωμα αυτοκτονίας".

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζόντι Φόστερ, Φίδια και Ζόμπι την Πρωτοχρονιά στους κινηματογράφους

To γαλλόφωνο πρωταγωνιστικό ντεμπούτο της Αμερικανίδας ηθοποιού «Vie Privee», το δραματικό θρίλερ «We Bury the Dead» από την Αυστραλία και το μεταμοντέρνο ριμέικ του «Anaconda» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

Πολιτισμός / Εθνική Λυρική Σκηνή: Ανανεώνεται η θητεία του Γιώργου Κουμεντάκη στην Καλλιτεχνική Διεύθυνση

«Αισθάνομαι εξαιρετική τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη για την απόφαση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη για την τέταρτη ανανέωση της θητείας μου έως το 2029», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Γιώργος Κουμεντάκης
THE LIFO TEAM
Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Πολιτισμός / Μπριζίτ Μπαρντό: Η ζωή και η κληρονομιά της κινηματογραφικής σταρ του 20ου αιώνα

Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο, τη μόδα και τη φιλοζωική δράση, ενώ παρά τις προσωπικές και πολιτικές αντιπαραθέσεις, παραμένει μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του 20ού αιώνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια