Τσακαλώτος για Σόιμπλε: Δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους (βίντεο)

Τσακαλώτος για Σόιμπλε: Δεν είναι και φανατικός υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους (βίντεο) Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
3

Αμέσως μετά τη συνάντησή τους με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών Μισέλ Σαπέν, οι υπουργοί Οικονομίας και Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Σταθάκης συναντήθηκαν με τον Γερμανό Υποίκ Βόλφανγκ Σόιμπλε.

Εξερχόμενος από τη συνάντηση και απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών τόνισε: «Νομίζω καλά πήγε η συνάντηση. Δεν έχουμε βγάλει κάποια συμπεράσματα», ενώ σε δεύτερη ερώτηση του δημοσιογράφου για το χρέος ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών αρκέστηκε να απαντήσει με νόημα: «Δεν είναι και φανατικός ο κ.Σόιμπλε υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους».

Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης βρίσκεται στην Ουάσινγκτον ενόψει της εαρινής συνόδου του ΔΝΤ, ενώ αναμένεται να έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους Τζακ Λιου, Μάριο Ντράγκι και Κριστίν Λαγκάρντ.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Εμανουέλ Μακρόν: Η Ελλάδα είναι ένα υπόδειγμα, ένα μοντέλο οικονομικής προόδου

Ο Γάλλος πρόεδρος, μιλώντας στο Ελληνο-Γαλλικό Οικονομικό Φόρουμ, αναφέρθηκε στις επιτυχίες της Ελλάδας σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο μετά την κρίση που διήλθε, καθώς και ότι η Γαλλία ήταν πάντα στο πλευρό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
«Δεν είναι και φανατικός ο κ.Σόιμπλε υπέρ της ελάφρυνσης του χρέους». Πςςςςςςς... πως το κατάλαβες βρε Σέρλοκ Χόλμς; Κάτι δηλώσεις πριν κανα μήνα τις είχατε πάρει χαμπάρι, ή μήπως θεωρήσατε ότι αστειεύεται;http://www.protothema.gr/economy/article/559737/soible-hreos/