Καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ την επίθεση στο “Πρώτο Θέμα”

Καταδικάζει η ΕΣΗΕΑ την επίθεση στο “Πρώτο Θέμα” Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Με ανακοίνωση της η ΕΣΗΕΑ καταδικάζει την επίθεση μελών της ομάδας Ρουβίκωνας στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, σήμερα το πρωί.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα στα γραφεία της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» από μέλη της ομάδας «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ».


Οι Έλληνες δημοσιογράφοι, που διαδήλωσαν χθες μαζί με τους εργαζόμενους όλης της χώρας, κατά της αντιασφαλιστικής πολιτικής της κυβέρνησης, καταδικάζουν τη βία από όπου κι αν προέρχεται και δηλώνουν ότι η ενημέρωση του ελληνικού λαού είναι αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΦΑΣΙΑΝΟΥ ΑΛΕΚΟΣ ΦΑΣΙΑΝΟΣ

TV & Media / Βικτώρια Φασιανού: «Ο Αλέκος Φασιάνος έβλεπε μεσημεριανά και έκοβε περιοδικά για να ζωγραφίζει φιγούρες»

«Είχε ένα τρομερό πνεύμα, προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο μαζί του γιατί η καθημερινότητά του ήταν μέσα στο εργαστήριο και ήταν όλη του η ζωή» είπε για τον πατέρα της
THE LIFO TEAM
Γιώργος Βότσης: «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Οι Αθηναίοι / Γιώργος Βότσης (1938-2026): «Κάποτε δεν χρειαζόταν να δώσεις ορισμό για το τι εστί αναρχικός»

Για τις Αρχές ήταν «τρομοκράτης» και «αρχηγός» της 17Ν, ενώ για την Αριστερά «προβοκάτορας». Δηλώνει αντιστασιακός εκ φύσεως και πιστεύει ότι η «Ελευθεροτυπία» της δικής του εποχής δεν μπορεί να ξαναβγεί. Ο θρυλικός δημοσιογράφος που απεβίωσε σήμερα αφηγήθηκε την πολυτάραχη ζωή του.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ