Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter
2

 

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Μετά τα καφέ όπου μπορείς να πάρεις μαζί το κατοικίδιο σου, εκείνα που διάφορα ζώα -γάτες, σκύλοι, κουνέλια κι άλλα πολλά- κάνουν βόλτα ανάμεσα στα τραπεζάκια σαν άλλοι πελάτες, ένα νέο είδος καφετέριας έρχεται να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα, αυτό όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου κάνοντας παρέα με έναν σκαντζόχοιρο.

Οι θαμώνες του καφέ "Harry" στο Τόκιο, λογοπαίγνιο για το συγκεκριμένο ζώο στην ιαπωνική γλώσσα, ήδη σχηματίζουν ουρές για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί με τους σχεδόν 30 σκαντζόχοιρους που κουλουριάζονται ή κοιμούνται μέσα στις γυάλινες δεξαμενές. 

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Το κόστος είναι 1.000 γιεν (περίπου 9 δολάρια) τις καθημερινές και 1.300 γιεν (12 δολάρια) τις ημέρες διακοπών για μια ώρα-προσεκτικού- παιχνιδιού και χαδιών με τα αγκαθωτά ζωάκια, που εδώ και πολύ καιρό πωλούνται ως κατοικίδια στην Ιαπωνία.

Στο Τόκιο μπορείς να πιεις καφέ χαϊδεύοντας παράλληλα σκαντζόχοιρους Facebook Twitter

Η Mizuki Murata, που δουλεύει εκεί και σε ένα ακόμη θεματικό καφέ με λαγούς στο ίδιο κτίριο, λέει πως το μαγαζί είναι πολύ δημοφιλές από τον Φεβρουάριο που έχει ανοίξει και πως πολύ συχνά οι πελάτες αναγκάζονται να περιμένουν στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά τους. "Θέλαμε να δείξουμε την γοητεία που έχουν οι σκαντζόχοιροι, οι οποίοι δίνουν την εντύπωση πως είναι πολύ δύσκολοι στο πως θα τους χειριστείς. Θέλαμε να καταρρίψουμε αυτήν την εικόνα αφήνοντας απλώς τους ανθρώπους να τους αγγίξουν" λέει η ίδια.

"Το πιο γλυκό πράγμα με τους σκαντζόχοιρους είναι να τους καταφέρεις τελικά να ξεδιπλωθούν και να σου δείξουν το πρόσωπό τους" καταλήγει. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM