Μπαλαούρας: Δεν θα απέρριπτα το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια

Μπαλαούρας: Δεν θα απέρριπτα το όνομα «Μακεδονία» για τα Σκόπια Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας
8

Μιλώντας στο ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά» και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας εξέφρασε την προσωπική του άποψη πως δεν θα είχε αντίρρηση ονομαστεί η γειτονική χώρα ως «Μακεδονία».

«Το ζήτημα είναι τριτεύων ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το «Βόρεια Μακεδονία» ή το «Σλαβομακεδονία». Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο κ. Μπαλαούρας εκτίμησε πως μετά το ζήτημα με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, είναι επόμενο να ανοίξουν κι άλλα κανάλια με τους ΑΝΕΛ χωρίς να δώσει επαρκείς περαιτέρω διευκρινίσεις, ενώ υπεραμύνθηκε της παραμονής του Γιάννη Μουζάλα στη θέση του.

Τέλος, διαφώνησε με την πρόταση του Δημήτρη Μάρδα περί επενδυτών Σύρων προσφύγων προειδοποιώντας πως «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Χρειαζόμαστε μια νέα εθνική πυξίδα, έναν νέο πατριωτισμό

Σχέδιο 5ετούς «ανάταξης» με νέο Ταμείο Σύγκλισης, εισφορά στα πολύ υψηλά εισοδήματα και στροφή παραγωγικού μοντέλου - Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στο Economist: The Fifth Thessaloniki Metropolitan Summit
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
το μόνο που καταφέρνετε με τα σχόλια σας είναι να κάνετε συμπαθή το Σύριζα που είναι από τα λίγα αν οχι το μοναδικό κόμμα στο οποίο τα μέλη επιτρέπεται να εκφράζουν ανοικτά τις απόψεις τους και να διαφωνούν δημόσια. αυτό δεν είναι δημοκρατία; η ιστορία με το όνομα αυτής της χώρας έχει παρατραβήξει μόνο στην ελλάδα λέμε πια fyrom. όσο για τα "ελληνικά συμφέροντα" πρόκειται για το κλασικό εθνικιστικό ιδεολόγημα σύμφωνα με το οποίο τα συμφέροντα όλων των κατοίκων της χώρα ταυτίζονται επειδή είναι όλοι "έλληνες" όταν επανειλημένα η μία τάξη στρέφεται εναντίον της άλλης. στη δουλειά μαζί και στη μάσα χώρια. μας συγχωρείτε δε θα πάρουμε!
Δεν τους κατηγορεί κανένας επειδή μιλάνε ελεύθερα. Καλά κάνουν και μιλάνε ελεύθερα. Το ζήτημα είναι τι λέει το στόμα τους.Δημοκρατία ΔΕΝ σημαίνει να μιλάς ελεύθερα και να μην κρίνει κανένας τα λεγόμενά σου. Δημοκρατία σημαίνει να σε αφήνουν να μιλάς ελεύθερα αλλά να έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να κρίνουν τα λεγόμενά σου.Το να λες ό,τι γουστάρεις και να έχεις την απαίτηση να μην κριθείς, αποτελεί ίδιον των απολυταρχικών καθεστώτων.
Γιατί δυσανασχετείτε βρε αχάριστοι; Δηλαδή τι να τη κάνετε τη Μακεδονία άμα πεινάτε; Τώρα τουλάχιστον δεν έχουμε ανεργία, φτώχεια και έγκλημα, το οποίο ως γνωστό είναι αποτέλεσμα του καπιταλισμού. Αν είναι να κάνουμε και μερικές, μικρές θυσίες προκειμένου να έχουμε αριστερή κυβέρνηση χαλάλι.
Σώωωπα ρε φίλε... δηλαδή πως θα σου φαινόταν εσένα να αρχίσω ξαφνικά εγώ να επιθυμώ να ονομάζομαι με το δικό σου όνομα, δηλαδή Μπαλαούρ......Οκ άκυρο επιχείρημα :Ρ
Αντί σχολίου: Τέλος, διαφώνησε με την πρόταση του Δημήτρη Μάρδα περί επενδυτών Σύρων προσφύγων προειδοποιώντας πως «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε».
Τέλος, διαφώνησε με την πρόταση του Δημήτρη Μάρδα περί επενδυτών Σύρων προσφύγων προειδοποιώντας πως «πρέπει να προσέχουμε όλοι και κυρίως οι υπουργοί τι λέμε, πότε το λέμε και κυρίως γιατί το λέμε». axaxaxaxxaxaΟι τύποι δεν παλεύονται.Κοίτα κάτι τρικλοποδιές που βάζουν στον Panos τώρα που έχει να αντιμετοπίσει και την ΕΡΕ