Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο

Ινδία: Διέσυραν χριστιανό υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να προσηλυτίσει κόσμο Facebook Twitter
1

Μέλη της ινδουιστικής οργάνωσης  Bajrang Dal απήγαγαν και διέσυραν έναν χριστιανό στο ινδικό κρατίδιο Uttar Pradesh  και αφού του ξύρισαν τα μαλλιά και τα φρύδια του, τον διέσυραν μέσα στην πόλη.

Το πλήθος κατηγόρησε τον Awdhesh Kumar Savita ότι προσπαθούσε να προσηλυτίσει  Ινδουιστές με το πρόσχημα της φοίτησης σε μια θρησκευτική ομάδα  που καταναλώνει βοδινό κρέας.

Το θύμα της επίθεσης επίθεσης τελικά διασώθηκε από την τοπική αστυνομία που έφτασε στο σημείο. Σε δήλωσή του ο αστυνομικός διευθυντής είπε  ότι πέντε δράστες συνελήφθησαν, μαζί με έναν κουρέα ο οποίος είχε προσληφθεί για να ξυρίσει το κεφάλι του Awadhesh.

Το θύμα αρνήθηκε ότι προσπάθησε να πείσει κόσμο να ασπαστεί το Χριστιανισμό και κατέθεσε καταγγελία εναντίον 25 ατόμων και 200 αγνώστων που παρακολουθούσαν το μαρτύριο του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Φέρεται να έδωσε εντολή για σχέδιο εισβολής στη Γροιλανδία

Ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να έχει ζητήσει από τους διοικητές των ειδικών δυνάμεων να εκπονήσουν σχέδιο εισβολής, παρά τις αντιδράσεις κορυφαίων στρατιωτικών και τις ανησυχίες για τη συνοχή του ΝΑΤΟ
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Διεθνή / ΗΠΑ: Kαλούν τους πολίτες τους να φύγουν άμεσα από τη Βενεζουέλα λόγω επικίνδυνων ένοπλων ομάδων

Το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι ένοπλες ομάδες φέρεται να στήνουν οδοφράγματα και να ελέγχουν οχήματα προκειμένου να εντοπίσουν Αμερικανούς
THE LIFO TEAM