Ο Νταβούτογλου απάντησε στα tweets του Τσίπρα για τους πιλότους και μετά αυτά εξαφανίστηκαν

Ο Νταβούτογλου απάντησε στα tweets του Τσίπρα για τους πιλότους και μετά αυτά εξαφανίστηκαν Facebook Twitter
8

Αντιδράσεις προκαλεί η κίνηση του Πρωθυπουργού να σβήσει τα tweet που είχε ανεβάσει στην αγγλική έκδοση του λογαριασμού του στο Twitter για τη στάση της Τουρκίας στο Αιγαίο και να τα κρατήσει μόνο στον ελληνικό λογαριασμό του.

Σύμφωνα με την Guardian, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προχώρησε στο σβήσιμο των tweets μετά την «εξαιρετικά ασυνήθιστη» κίνηση να τα ανεβάσει.

 «Ευτυχώς οι πιλότοι μας δεν είναι τόσο νευρικοί όσο οι δικοί σας απέναντι στους Ρώσους», τουίτερε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Αχμέτ Νταβούτογλου.. «Είναι ανόητο και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο Αιγαίο. Ξοδεύουμε δισ. για εξοπλισμούς, εσείς για να παραβιάζετε, εμείς για να σας αναχαιτίζουμε. Έχουμε τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα στον αέρα και από κάτω δεν μπορούμε να εντοπίσουμε τους διακινητές που πνίγουν αθώους ανθρώπους στο Αιγαίο».

Η απάντηση από τον Νταβούτογλου ήρθε επίσης μέσω Twitter:  «Τα σχόλια του Αλέξη Τσίπρα για τους πιλότους δεν συνάδουν με το πνεύμα της ημέρας. Αλέξη επέτρεψέ μας να εστιάσουμε στη θετική ατζέντα».

Μετά από αυτό  τα σχόλια του κ. Τσίπρα σβήστηκαν και ανέβασε tweet που γράφει «Να μιλάμε με ειλικρίνεια για να φτάσουμε σε λύσεις».

Tα tweets στα Αγγλικά που σβήστηκαν

Ο Νταβούτογλου απάντησε στα tweets του Τσίπρα για τους πιλότους και μετά αυτά εξαφανίστηκαν Facebook Twitter

Τα tweets στα ελληνικά που έμειναν

Ο Νταβούτογλου απάντησε στα tweets του Τσίπρα για τους πιλότους και μετά αυτά εξαφανίστηκαν Facebook Twitter
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ