Ισπανός γιατρός ο οποίος είχε χαθεί πριν από 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε ένα ιταλικό δάσος. Ο γιατρός Carlos Sanchez Ortiz De Salazar, 47 ετών, εντοπίστηκε από συλλογείς μανιταριών με " βρώμικο πρόσωπο και μεγάλα γένια" στην Τοσκάνη πριν από δύο εβδομάδες.
Όταν τον είδαν, τους έδειξε την ταυτότητα του και το διαβατήριο του και τους είπε: «Είμαι από την Ισπανία, το όνομά μου είναι Carlos και ζω εδώ από το 1997».
"Δεν θέλω ζήσω ανάμεσα στους ανθρώπους: τώρα που με βρήκατε, θέλω να φύγω από εδώ", συμπλήρωσε.
Ο γιατρός έφυγε, σύμφωνα με το SkyNews, από το σπίτι του στη Σεβίλλη το 1995, την εποχή που έδινε αγώνα με την κατάθλιψη από την οποία έπασχε, για να ζήσει σαν ερημίτης στην Τοσκάνη.
Κηρύχθηκε νεκρός 14 χρόνια αργότερα, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη του.
Η οικογένειά του προσπάθησε να τον αναζητήσει στο δάσος το Σάββατο μετά τον εντοπισμό του, αλλά έχει εξαφανιστεί και πάλι.
Κοιτάζοντας το διαβατήριό του, οι γονείς του είπαν στην Corriere della Sera: «Αυτός είναι ο Carlos μας, είναι ζωντανός και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.".
Η μητέρα του Αμέλια πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τη θέλησή του και την ελευθερία του, αλλά εμείς δεν φεύγουμε μέχρι να τον κρατήσουμε στην αγκαλιά μας και πάλι - ακόμα κι αν είναι μόνο για μια τελευταία φορά."
Διεθνή /
Ισπανός γιατρός που χάθηκε πριν 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε δάσος στην Ιταλία

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πέθανε ξαφνικά η κόρη του Διαμαντή και της Μπέσσυς Λαιμού

Eurobasket 2025: Αντιδράσεις για τις αναρτήσεις Σενγκούν με Κεμάλ και θαλασσινό αέρα μετά τη νίκη επί της Ελλάδας

Eurobasket 2025: «Χωρίς οίκτο» και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσεύχεται η προκλητική ανάρτηση των Τούρκων

Φωτιά στο εστιατόριο του σεφ Πάνου Ιωαννίδη

Γιώργος Μαζωνάκης: «Με πήρε τηλέφωνο και είπε "είναι ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου”» λέει ο δικηγόρος του

σχόλια