Kι άλλο φράχτη υψώνει η Ουγγαρία

Kι άλλο φράχτη υψώνει η Ουγγαρία Facebook Twitter
SOOC
1

Κι άλλο φράχτη υψώνει η κυβέρνηση Όρμπαν στην Ουγγαρία, παρά τις διεθνείς επικρίσεις για την σκληρή πολιτική της έναντι των προσφύγων. Ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν ανακοίνωσε την έναρξη κατασκευής φράκτη στα σύνορα της χώρας του με την Κροατία προκειμένου να εμποδίσει τη διέλευση των προσφύγων που συνωστίζονται πλέον στο κροατικό έδαφος μετά το κλείσει των συνόρων με τη Σερβία.

Για την κατασκευή του προηγούμενου φράχτη στα σύνορα με τη Σερβία η ουγγρική κυβέρνηση είχε χρησιμοποιήσει κρατούμενους στις φυλακές. Μετά την κατασκευή του προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια με τους πρόσφυγες που προσπαθούσαν να εισέλθουν. Οι Ούγγροι χρησιμοποίησαν μέχρι και ειδικές μονάδες κομάντος αλλά και δακρυγόνα και κανόνια νερού.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ EUROPOL

Διεθνή / Europol: Απενεργοποιήθηκαν χιλιάδες λογαριασμοί των Φρουρών της Επανάστασης σε 19 χώρες

Η Europol ανέφερε ότι οι Φρουροί της Επανάστασης είχαν δημιουργήσει ένα εκτεταμένο και οργανωμένο ψηφιακό δίκτυο που εκτεινόταν σε μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Διεθνή / Ο Πάπας ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη εγκύκλιο για την AI και τη βλέπει ως τη νέα Βιομηχανική Επανάσταση

Στην πρώτη μεγάλη εγκύκλιο της παποσύνης του, ο Λέων ΙΔ΄ βάζει την τεχνητή νοημοσύνη δίπλα στη Βιομηχανική Επανάσταση, ανοίγοντας τη συζήτηση για την εργασία, τον πόλεμο και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM