Τσίπρας και Μεϊμαράκης βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Τσίπρας και Μεϊμαράκης βρέθηκαν τυχαία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου Facebook Twitter
3

Στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου συναντήθηκαν τυχαία τα δύο πρόσωπα των ημερών, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφέρει το flashnews.gr.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, συναντήθηκαν στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου, καθώς η πτήση του κ. Μεϊμαράκη, έφτασε στο Ηράκλειο Κρήτης, την ώρα που ο κ. Τσίπρας περίμενε την δική του πτήση για να αναχωρήσει.

Ο κ. Μεϊμαρακης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όταν ενημερώθηκε για την παρουσία του κ. Τσίπρα στο αεροδρόμιο, θέλησε να τον συναντήσει. «Οφείλαμε να του πούμε καλό ταξίδι» είπε ο κ. Μεϊμαράκης στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν, δεν θέλησε ωστόσο να τον συνοδεύσουν οι κάμερες.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης: Περιοδεία σε 29 νησιά – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Πολιτική / Κασσελάκης: Συνεχίζει την περιοδεία σε 29 νησιά του Αιγαίου – Το «Σάικλαντς» και το «7αράκι» του Αποστολάκη

Λόγω των ισχυρών ανέμων, πρώτος σταθμός της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη ήταν τελικά η Κύθνος και εν συνεχεία η Σύρος όπου μετέβη με σκάφος και κυβερνήτη τον ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο ένας έφευγε, ο άλλος ερχόταν Πηγή: www.lifo.grοχι οτι δεν ξερω ποιος θελω να φυγει...αλλα αντε να δουμε και αυτη τη φορα ποιος θα φυγει, ποιος θα ερθει και μετα από που θα φυγουμε και εμεις :Ρ