Γεροβασίλη: Δεν έχουν αποφασιστεί εκλογές

Γεροβασίλη: Δεν έχουν αποφασιστεί εκλογές Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ
1

Πως δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για εκλογές, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε πως η ψήφος εμπιστοσύνης έχει πέσει στο τραπέζι, ενώ για το ενδεχόμενο οι διαφωνούντες να απέχουν από την ψηφοφορία υποστήριξε πως αυτό δεν μπορεί να βαφτιστεί στήριξη.

"Δεν υπάρχει πια το ό,τι μας βολεύει αλλά τί εξυπηρετεί τη χώρα" ανέφερε η κα. Γεροβασίλη, συμπληρώνοντας πως από την υπάρχουσα σύνθεση της Βουλής δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση, η οποία πρέπει να προκύπτει από λαϊκή εντολή.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM
ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πολιτική / Μέτρα για αγρότες: Αυτές είναι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις - Ρεύμα στα 8,5 λεπτά και app για επιστροφή ΕΦΚ

Όπως ανέφεραν στην εξειδίκευση των μέτρων, 16 από τα 27 αιτήματα των αγροτών έχουν επιλυθεί ή αντιμετωπίζονται θετικά, 4 είναι υπό επεξεργασία και 7 είναι εκτός δημοσιονομικού πλαισίου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Μέχρι τώρα όμως υπήρχε το "ότι σας βολεύει"! Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, βλέπω να κερδίζει τις εκλογές όπως και το δημοψήφισμα... Γιατί αν είναι δυνατόν κάποια στιγμή να ψηφίσουν οι Έλληνες με στόχο την έξοδο από την κρίση, αφού μετά δεν θα μπορούν να κατηγορούν κανένα και ούτε να το παίζουν θύματα (που είναι και το νέο εθνικό σπορ)