Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση

Kαμμένος: Παραμένουμε στην κυβέρνηση Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
5

Την παραμονή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ανακοίνωσε νωρίτερα ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ. Ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για πραξικόπημα την καρδιά της Ευρώπης, ενώ είπε ότι ο Πρωθυπουργός εκβιάστηκε σε κείμενο εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχε αποφασιστεί από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. «Το πραξικόπημα συνεχίζεται, επιθυμούν διακαώς να πέσει η κυβέρνηση και να αντικατασταθεί από κυβέρνηση που δεν έχει εκλέξει ο ελληνικός λαός», τόνισε.

«Δεν θα το επιτρέψουμε, βλέπουμε εγκάθετους συγκεκριμένών συμφερόντων που βάζουν εμπόδια για τη χρηματοδότηση γέφυρα», σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Δεσμευόμαστε να ψηφίζουμε ό,τι αποφασίσαμε στο συμβούλιο», είπε ακόμη και τόνισε ότι «θα προχωρήσουμε μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και με τον ελληνικό λαό».

«Αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ειδικού σκοπού είναι αυτοί που θέλουν κυβέρνηση ημετέρων», επισήμανε ακόμη μιλώντας για σχέδια της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Ο κ. Καμμένος αφού αναφέρθηκε στην προσπάθεια για καταπολέμηση της διαφθοράς είπε επίσης ότι στην επόμενη ώρα θα καταθέσει στην ΕΣΗΕΑ τα ονόματα των δημοσιογράφων που πήραν εκατομμύρια από το ΚΕΕΛΠΝΟ. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, υποστηρίζει πως υπήρχε ένα σύστημα έμμεσης χρηματοδότησης δημοσιογράφων, προκειμένου να στρέφονται εναντίον συγκεκριμένων πολιτικών.

Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό εδώ

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Λειψυδρία: Αλλάζει ριζικά το μοντέλο διαχείρησης υδάτων στη χώρα - Οι 5 βασικοί άξονες

Στη 19η θέση παγκοσμίως η Ελλάδα στον κίνδυνο λειψυδρίας - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, τόνισε ότι το νερό είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό
LIFO NEWSROOM
Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

Πολιτική / Πλεύρης από Κοπεγχάγη: «Αν μπεις στην Ευρώπη παράνομα ή η αίτηση ασύλου σου απορριφθεί, πρέπει να επιστρέψεις στη χώρα σου»

«Οι επιστροφές των παράνομων μεταναστών πρέπει να είναι η πρώτη μας προτεραιότητα» δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Ο αγώνας για τη δικαίωση της Κύπρου είναι κοινός και θα είναι νικηφόρος»

Μήνυμα του πρωθυπουργού για τη συμπλήρωση 51 ετών από την τουρκική εισβολή – Σαφές κάλεσμα για πρόοδο στις διακοινοτικές συνομιλίες, στον απόηχο της επίσκεψης Ερντογάν στα Κατεχόμενα
LIFO NEWSROOM
Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

LiFO politics / Γιατί πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

Ο καθηγητής της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σπύρος Βλαχόπουλος, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για την ανάγκη κατάργησης του νόμου περί ευθύνης υπουργών, εξηγώντας όμως γιατί πρέπει να τηρείται όσο παραμένει σε ισχύ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ