Συνέντευξη Τσίπρα: Η Ελλάδα θα αποφασίσει μόνη της

Συνέντευξη Τσίπρα: Η Ελλάδα θα αποφασίσει μόνη της Facebook Twitter
SOOC
5

Μήνυμα προς τους εταίρους και δανειστές στέλνει ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του σε αυστριακή εφημερίδα δηλώνοντας ότι η Ελλάδα είναι κυρίαρχο κράτος που πρέπει να αποφασίζει μόνο του το πώς εξοικονομεί χρήματα.

Ο Πρωθυπουργός επαναλαμβάνει στη συνέντευξη αυτή στην εφημερίδα "Oesterreich" ότι δεν θα συναινέσει σε μία κακή συμφωνία και διευκρινίζει ότι θέλει μια συμφωνία, η οποία θα εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της οικονομίας και του κοινωνικού συστήματος της Ελλάδας και που θα δίνει τη δυνατότητα εξόδου από την κρίση.

“Αυτές τις ημέρες μάθαμε να ζούμε με κίνδυνο και οι τελευταίοι τέσσερις μήνες ήταν επίσης επικίνδυνοι. Θα συνεχίσουμε μέχρι να βρούμε μία δίκαιη λύση. Είμαστε κυρίαρχο κράτος που πρέπει να αποφασίζει μόνο του το πώς εξοικονομεί χρήματα”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Σημειώνει ότι θέλει μια λύση και κάνει γνωστό ότι η Ελλάδα έχει στείλει τις ελληνικές προτάσεις στους θεσμούς της ΕΕ και αναμένει την επίσημη απάντησή τους.

Απαντώντας στην ερώτηση, “αν η κ. Μέρκελ πει ότι πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόταση της ΕΕ, διαφορετικά θα υπάρξει το Grexit”, ο Έλληνας πρωθυπουργός λέειι: “Στην Ευρώπη δεν υπάρχει μόνον η κυρία Μέρκελ. Υπάρχουν πολλοί αρχηγοί κυβερνήσεων στην ΕΕ”.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολιτική / Κακλαμάνης για Καισαριανή: Υπάρχουν αναφορές για ολόκληρο άλμπουμ, δεν είναι μόνο οι φωτογραφίες που είδαμε

Οι τελευταίες πληροφορίες που έλαβε ο πρόεδρος της Βουλής από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, συγκλίνουν στο ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ιστορικό αρχείο
THE LIFO TEAM
ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΕΘΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Πολιτική / Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά την κορυφαία βυζαντινολόγο και ακαδημαϊκό

Η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 100 ετών   - «Με δίδαξε τη σημασία του έργου και του αποτελέσματος. Ώστε το “αν” να γίνεται “να”, όπως μου έλεγε η ίδια», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
THE LIFO TEAM
Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Πολιτική / Καισαριανή: Δρομολογούνται διαδικασίες από το ΥΠΠΟ για τις φωτογραφίες με τους 200 εκτελεσθέντες - Τι λέει ο συλλέκτης που τις έχει

Όσα φανέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης - Ανοιχτός σε διάλογο με τις ελληνικές Αρχές δηλώνει ο Βέλγος συλλέκτης
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Που κολλάει αυτό που λες εσύ με αυτό που σχολίασα εγώ; Τι να πω, ειλικρινά; Απλά για να νομίζεις ότι μου την είπες σχολίασες; Οκ εντάξει μου την είπες, με τάπωσες, με βούλωσες, με αποστόμωσες. Ικανοποιήθηκες τώρα; Άντε πάρε κι ένα γλυφιτζούρι επειδή ήσουν καλό παιδί...
κολλαει στο οτι ξαφνικα ο Αλεξης ανακαλυψε και παλι οτι η Μερκελ ειναι ενας απο τους 28 αφου πρωτα εχει κανει ενα σκασμο συνομιλιες μαζις της και εσυ επικροτεις που την βαζει στη θεση της, .
ενταξει βρε Αλέξη, ολα καλά τα λες, κυρίαρχο κρατος κλπ αλλα ειναι ευγενικο τωρα αυτο που λες για Μέρκελ? μετα από τόσες συναντησεις? απο την αλλη ο Βαρουφάκης λέει να ρωτήσουμε τη Μέρκελ για τη συμφωνία!ειλικρινά θέλω να δω με καλή διάθεση την προσπάθεια της κυβέρνησης αλλά αυτή η μανία με τις δηλώσεις που αλλα ντα αλλα δε με αφήνει!