Το Instagram κατέβασε topless φωτό που δημοσίευσε η Madonna

Το Instagram κατέβασε topless φωτό που δημοσίευσε η Madonna Facebook Twitter
1
Το Instagram κατέβασε topless φωτό που δημοσίευσε η Madonna Facebook Twitter

Έντονη ήταν η αντίδραση της Madonna από την κίνηση του Instagram να κατεβάσει topless φωτογραφία που η τραγουδίστρια είχε ανεβάσει στο λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο.

Επρόκειτο για παλαιότερη πόζα της διάσημης ποπ στάρ από φωτογράφιση της. Στη φωτογραφία αυτή η Madonna έχει τα χέρια σηκωμένα την ώρα που μέλος του συνεργείου φωτογράφισης αγγίζει το στήθος της.


«Χμ… Πόση ώρα ακόμη θα πρέπει να κρατώ τα χέρια μου στον αέρα», έγραψε η Madonna, στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Όταν το Instagram κατέβασε τη φωτογραφία λόγω της πολιτικής του για το γυμνό η Madonna αντέδρασε ανέβάζοντας άλλη, και πάλι γυμνόστηθη φωτογραφία με μια λωρίδα να καλύπτει το στήθος της.

Why is it ok to show ass but not breasts? Drowning in the hypocrisy of social media #artforfreedom #UnapologeticbItch ❤️#rebelheart

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις


«Γιατί είναι OK να δείχνεις οπίσθια αλλά όχι στήθος; Πνίγομαι στην υποκρισία των social media», έγραψε η Madonna μαζί με τη φωτογραφία.

Πρόκειται για μια εικόνα από το βιβλίο "SEX" που είχε κυκλοφορήσει το 1992 προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων και είχε δημοσιευτεί όπως βλέπετε παρακάτω.

 

Το Instagram κατέβασε topless φωτό που δημοσίευσε η Madonna Facebook Twitter

 

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια