Το Μαξίμου «άδειασε» τον Βούτση

Το Μαξίμου «άδειασε» τον Βούτση Facebook Twitter
5

Λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων του Νίκου Βούτση στο περιοδικό Spiegel περί μη πληρωμής του ΔΝΤ, αν δεν πάρουμε χρήματα από τους εταίρους, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να «αδειάσει» τον υπουργό.

 «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η Ελλάδα να μην ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στις 9 Απριλίου προς το ΔΝΤ» δήλωσε κατηγορηματικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης πρόσθεσε ότι οι συνομιλίες με τους δανειστές «έχουν καλύψει κοινό έδαφος» και ότι η κυβέρνηση αναμένει μια «θετική έκβαση» στο προσεχές Eurogroup.

5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ ΚΟΖΑΝΗ

Πολιτική / Τσίπρας από Κοζάνη: Κόκκινη γραμμή η μη χρήση στρατιωτικών βάσεων που μπορεί να θέσουν τη χώρα σε κίνδυνο

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεκίνησε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στο διεθνές περιβάλλον και την γενικευμένη γεωπολιτική αστάθεια στην περιοχή του Ιράν
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Συναντήση Μητσοτάκη - Ανδρουλάκη για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: Ο διάλογός τους

Σε κλίμα θεσμικής ευθύνης εξέφρασαν απόψεις για τον ρόλο της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας και για την ανάγκη προσεκτικών, συντονισμένων πρωτοβουλιών σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Πότε επιτέλους θα μάθουν όλοι στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ότι το να λένε άλλα τη μία κι άλλα την άλλη στο τέλος δεν θα τους πιστεύει κανείς;Άσε που δεν αποτελεί δείγμα συντεταγμένης κυβέρνησης τέτοια πράξη. Είπαμε πολυφωνία και κατά συνείδηση, αλλά αυτό είναι δυό λαλούν και τρεις χορεύουν.