" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη"

" Φοβάμαι να κυκλοφορήσω - Με κατηγορούν άδικα για τον Βαγγέλη" Facebook Twitter
25

O νεαρός σπουδαστής της Γαλακτομικής σχολής του οποίου οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για το bullying στον Βαγγέλη Γιακουμάκη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR. Εδώ και μια εβδομάδα δεκάδες δημοσιεύματα σε blogs και posts στα social mediaέχουν χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες του νεαρού και τον κατονομάζουν ως έναν από τους ανθρώπους που ευθύνονται για την εξαφάνιση και την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

"Με κατηγορούν άδικα για το χαμό του Βαγγέλη. Ήταν φίλος μου. Εγώ δεν εμπλέκομαι πουθενά και φοβάμαι να κυκλοφορήσω" αναφέρει ο 18χρονος σπουδαστής ενώ στο βίντεο εμφανίζεται και ο πατέρας του ο οποίος κάνει έκκληση για αποκατάσταση της αλήθειας.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Ελλάδα / 17 Νοέμβρη: Ποια μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης παραμένουν στη φυλακή

Ο Σάββας Ξηρός θεωρείται ένα από τα κομβικά πρόσωπα στην πορεία εξάρθρωσης της 17 Νοέμβρη, καθώς η έκρηξη βόμβας στα χέρια του αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τη δράση της οργάνωσης
THE LIFO TEAM
ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM