Ιταλία: Απέλαση Τούρκου φοιτητή που τάχθηκε υπέρ των τζιχαντιστών

Ιταλία: Απέλαση Τούρκου φοιτητή που τάχθηκε υπέρ των τζιχαντιστών Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
1

Έναν Τούρκο φοιτητή απέλασαν οι ιταλικές αρχές, γιατί υποστήριζε τις θέσεις ακραίων ισλαμιστικών οργανώσεων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

Αν και η απόφαση είχε ληφθεί τον Δεκέμβριο, η υπόθεση ήρθε χθες στη δημοσιότητα. Η ιταλική δικαιοσύνη φέρεται να αποφάσισε την απέλασή του έπειτα από έφοδο που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο φοιτητής είχε ξεκινήσει διδακτορικό φυσικής σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της Ιταλίας, το Νορμάλε της Πίζας. Το πανεπιστήμιο υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ότι ο φοιτητής έγινε δεκτός για διδακτορικές σπουδές λόγω των ικανοτήτων του, ενώ επισημαίνει ότι οι υπεύθυνοι του πανεπιστημίου δεν συνηθίζουν να ελέγχουν ιστοτόπους και ιστολόγια που επισκέπτονται ή διατηρούν οι φοιτητές.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Διεθνή / Ουισκόνσιν: 11χρονος σκοτώθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του με όπλο που βρέθηκε στο σπίτι

Η αστυνομία ανέφερε ότι το αγόρι πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον αδελφό του, χωρίς ωστόσο να δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες για την ηλικία του ή τις συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκε στα χέρια του το όπλο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια