Ινδία: Πατέρας προσπάθησε να θάψει ζωντανή την κόρη του

Ινδία: Πατέρας προσπάθησε να θάψει ζωντανή την κόρη του Facebook Twitter
9

Σοκ προκαλεί η είδηση που έρχεται από την Ινδία όπου ένας προσπάθησε να θάψει ζωντανή στον κήπο του σπιτιού του την 10 ετών ετών κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του κοριτσιού Abdul Hussein άνοιξε έναν λάκκο στην πίσω αυλή του σπιτιού του όταν  Ωστόσο ο Hussein δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το μακάβριο έργο του όταν η μητέρα του κοριτσιού επέστρεψε στο σπίτι και αναγκάστηκε να σκεπάσει το μισοθαμμένο παιδί με ένα καλάθι από μπαμπού. Η σύζυγός του άρχισε να ανησυχεί για την απουσία του παιδιού και ρωτούσε επίμονα τι είχε συμβεί. Το κορίτσι ανακάλυψαν ζωντανό και στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες οι γείτονες της οικογένειας οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες ξυλοκόπησαν τον δράστη πριν καλέσουν την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη σε πόλη κοντά στα σύνορα Μπαγκλαντές-Ινδίας. Ο πατέρας συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως κίνητρο για την βάναυση πράξη του ήταν πως δεν ενέκρινε και δεν επιθυμούσε το κορίτσι στην οικογένεια από την ημέρα της γέννησής του.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις κατά της αξιωματούχου του ΟΗΕ που διερευνά παραβιάσεις στη Γάζα

Διεθνή / Οι ΗΠΑ επιβάλλουν κυρώσεις κατά της αξιωματούχου του ΟΗΕ που διερευνά παραβιάσεις στη Γάζα

Η απόφαση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να επιβάλει κυρώσεις στην Albanese, ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για τη Δυτική Όχθη και τη Γάζα, ήρθε μετά την αποτυχία των αμερικανικών πιέσεων προς τον ΟΗΕ να την απομακρύνει από τη θέση της
LIFO NEWSROOM
Ψήφος δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Διεθνή / Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας - Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμετωπίζει σπάνια ψήφο δυσπιστίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φέρνοντας στο φως τη δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή των πολιτικών της ΕΕ και ζητήματα διαφάνειας στη διακυβέρνηση
LIFO NEWSROOM
Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Διεθνή / Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι παίρνουν πρωτοβουλία να διακόψουν τη χρήση smartphone και social media για να προστατεύσουν την ψυχική τους υγεία, την ασφάλεια και την συγκέντρωσή τους
LIFO NEWSROOM
Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

Διεθνή / Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

«Όταν εξετάστηκαν τα κομμάτια του, συνειδητοποιήσαμε: "Θεέ μου, είναι αρειανός". Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Άρη στον πλανήτη μας », δηλώνει η αντιπρόεδρος του οίκου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Εγώ έχω την αίσθηση ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που σε κλειστές και φτωχές κοινωνίες δεν υπάρχουν ούτε τα μέσα ούτε η γνώση για να αντιμετωπιστούν. Μου φαίνεται απίθανο ένα πρωί απλώς να ξύπνησε και να θέλησε να του κάνει κακό. Εκτός και αν είχαν γίνει και άλλες απόπειρες στο παρελθόν ή υπήρχαν άλλα θέματα (οικονομικά κτλ.)και έφεραν στα άκρα καταστάσεις και εμείς απλώς δεν τα γνωρίζουμε. Επειδή κάποιος είναι αμόρφωτος και φτωχός δεν σημαίνει ότι δεν είναι περίπλοκο ον (προσπαθώ να τον καταλάβω, δεν επικροτώ την πράξη του!).
θα το ξαναπω αλλη μια φορα και ας με κραξετε... Η μανα, που ποναει οταν γενναει το παιδι της, ξερει τι παει να πει πραγματικη γονικη αγαπη! Και μην ξανακουσω οτι και ο πατερας αγαπαει το ιδιο με την μητερα γιατι στην LIFO μονο εγκληματα αρρωστημενων ανδρων στα παιδια τους, στα ανιψια τους στα παιδια των φιλων τους ακουμε. Αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τους βαζω ολους στο ιδιο καζανι.
Πρέπει να πας μια φορά στο "χαμόγελο του παιδιού" για να μάθεις τι έχουν κάνει μανάδες στα παιδιά τους και με τι τρόπο τα έχουν εγκαταλείψει. Γονική ναι, αγάπη όχι. Αγάπη τα παιδιά αυτά βρήκαν από ξένους και όχι από μητέρα.