Ο άνδρας στα 38 γίνεται σαν τον πατέρα του

Ο άνδρας στα 38 γίνεται σαν τον πατέρα του Facebook Twitter
9

Ο άνδρας γίνεται στην ηλικία των 38 σαν τον πατέρα του, σύμφωνα με βρετανική έρευνα που κατέγραψε τα «πρόδρομα φαινόμενα», αυτής της εξέλιξης.

Μερικά από αυτά είναι το  να σε παίρνει ο ύπνος βλέποντας  τηλεόραση και το να έχεις μια δική σου «ρεζερβέ» θέση στην οποία δεν επιτρέπεις να κάθεται κανείς.

Παρόμοιες ενδείξεις είναι και το  να κοιτάζεις διαρκώς το θερμοστάτη στο σπίτι ή το να χορεύεις «σαν οικογενειάρχης», δηλαδή άσχημα, κυρίως κάνοντας πως παίζεις ηλεκτρική κιθάρα στον αέρα ή να διηγείσαι αποτυχημένα αστεία που δεν σκορπάνε το γέλιο. Επίσης να μην καταλαβαίνεις όσα λένε οι νέοι και να βρίσκεις ίδιες όλες τις σύγχρονες μουσικές.  

Βεβαίως κάποια στιγμή αργότερα έρχεται και η κηπουρική να πάρει τη θέση που της αρμόζει στη ζωή σου. Η μελέτη παραγγέλθηκε, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, από το τηλεοπτικό κανάλι Gold και βασίζεται στις μαρτυρίες 2.000 ανδρών και γυναικών που ζουν σε ζευγάρια.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Ψυχή & Σώμα / Retreat Culture: Η νέα τάση είναι να φεύγεις για να βρεις τον εαυτό σου

Τι ακριβώς αναζητούν όσοι συμμετέχουν σε retreats ευεξίας; Πρόκειται για απόδραση ή επιστροφή σε κάτι πιο αυθεντικό; Είναι μόνο για ευκατάστατους ξένους τουρίστες ή υπάρχουν προτάσεις και για τους «κανονικούς» ανθρώπους; Απαντά η δημιουργός των Fykiada Retreats, Άννα Μαρτίνου.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Living / Γιατί όλοι μιλάνε για τη βιταμίνη C;

Ξέρουμε όλοι ότι προσφέρει τριπλό όφελος: προστατεύει την επιδερμίδα από το οξειδωτικό στρες και τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και συμβάλλει στην ομοιογένεια του τόνου, μειώνοντας σταδιακά δυσχρωμίες και σημάδια από τον ήλιο. Δεν υπόσχεται. Δουλεύει.
ΕΦΗ ΑΝΕΣΤΗ
«Σουβλάκι, παρακαλώ»: Κυνηγώντας την Devin Halbal, την πιο viral tiktoker του πλανήτη, στο κέντρο της Αθήνας

Devin Halbal / «Σουβλάκι, παρακαλώ»: Κυνηγώντας την πιο viral TikToker του πλανήτη στο Σύνταγμα

Τα βίντεό της την έχουν κάνει πασίγνωστη στο ελληνικό κοινό. Άλλοι αγαπούν την Devin Halbal σαν θεά κι άλλοι δεν μπορούν ούτε να την ακούν. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής έκανε την εμφάνισή της στο κέντρο της πόλης. Την ακολουθήσαμε.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Plāsmata 3 / Πάσκουα Βοργιά: «Eίναι σημαντικό να δημιουργούνται ευκαιρίες για δημόσιο διάλογο»

Συζητήσεις για τους ανθρώπους, τα φυτά, τα ζώα και τα πουλιά που αποτελούν το οικοσύστημα του Πεδίου του Άρεως αλλά και για τις μεγάλες και μικρές ιστορίες που απαρτίζουν την πολιτισμική και κοινωνική του πραγματικότητα.
M. HULOT

σχόλια

8 σχόλια
Μια χιουμοριστική έρευνα από ενα από τα μικρά κανάλια της Αγγλίας είναι, δεν είναι να την πάρει κανείς σοβαρά. Μιλάει για late 30s γιατί αυτό είναι το κοινό του Gold
Υπαρχουν διαφοροι λογοι οι οποιοι καθιστουν αναγκαιες αυτες τις ερευνες,οι οποιες κατα κανονα, πραγματοποιουνται απο πανεπιστημια.Ο -μακραν- βασικοτερος ειναι προκειμενου να απορροφηθουν τα κονδυλια τα οποια διατιθενται ως grants ειτε απο ιδιωτικες,ειτε απο δημοσιες πηγες.Η ιστορια της απορροφησης grants,ειδικα στα αγγλοσαξωνικα/αμερικανικα πανεπιστημια, εχει εξελιχθει σε μια cutthroat business μεταξυ καθηγητων(και των ομαδων τους)διεπομενη απο την λογικη "οποιος προλαβει πρωτος".Το αντικειμενο της ερευνας ειναι το τελευταιο που απασχολει οποιονδηποτε.Το αποτελεσμα εκαστης ερευνας επισης.Εκεινο που "καιει"ειναι "να παρουμε εμεις το Χ grant για να μην προλαβει αλλος".Η κατασταση εχει γινει τοσο γελοια που η αξιολογηση των καθηγητων γινεται με βαση του ποσα κονδυλια εφεραν στο Πανεπιστημιο,πρωτιστως,και,εντελως δευτερευοντως,με βαση το ποιες,και που,δημοσιευσεις εχουν κανει.Με το πως διδασκουν ενος αιθουσης ουδεις,πλεον,ασχολειται.Οι καθηγητες αντιμετωπιζονται,πλεον,απο τις διοικησεις των Πανεπιστημιων ακριβως οπως αντιμετωπιζονταν μεχρι προσφατα οι διαφοροι "λαικοι βαρδοι"απο τους ιδιοκτητες των μεγαλων νυχτομαγαζων της παραλιακης.Ητοι με την λογικη του " Φερτα για να τα παρεις"!!!Η παραπανω κατασταση καταδεικνυει και την σοβαροτητα,σημασια και αξιοπιστια της πλειοψηφιας των "ερευνων" οι οποιες διεξαγονται τα τελευταια χρονια.Πολλες φορες αρκει και μονον να διαβασεις τον "τιτλο",το "αντικειμενο"της ερευνας ,για να καταλαβεις περι τινος προκειται....
Στα κουσούρια του πατέρα ξεχάσετε το να ψάχνει συνέχεια τα γυαλιά του ενώ τα έχει στο κεφάλιΣτα περισσότερα έχω αρχίσει να του μοιάζω ήδη και πλησιάζω στην ηλικία των 38.Στο χορό όμως εξακολουθεί να είναι πολύ καλύτερος από μένα.στους γάμους αυτός σέρνει το χορο και εγώ είμαι αυτός που πατάει τα φουστάνια των δίπλα
Εμένα με παίρνει ο ύπνος όταν βλέπω ταινία στον υπολογιστή (είμαι κάτω από τα 38).Δεν έχω συγκεκριμένη θέση, κάνω πως παίζω κιθάρα ή ντραμς από μικρός, δε βρίσκω όλες τις μουσικές ίδιες.Α.. ξέχασα δεν έχω κήπο για να ξεκινήσω κηπουρική...Ο πατέρας μου από την άλλη, το μόνο που κάνει είναι να ασχολείται με τον κήπο του στο εξοχικό μας και ίσως να έχει και τη σύμφωνη γνώμη του άρθρου για τη μουσική...Κατά τ' άλλα σίγουρα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις στον κανόνα/έρευνα...