Στουρνάρας: Έχω κλείσει τον κύκλο μου στο υπουργείο Οικονομικών

Στουρνάρας: Έχω κλείσει τον κύκλο μου στο υπουργείο Οικονομικών Facebook Twitter
3

Ο Γιάννης Στουρνάρας σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα προαναγγέλλει εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρηση του από το υπουργείο Οικονομικών .

«Έχω κλείσει τον κύκλο μου στο υπουργείο Οικονομικών», δήλωσε και μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Σταύρο Παπασταύρου που προαλείφεται για αντικαταστάτης του.

«Είναι καλός ο Σταύρος και συνεργαστήκαμε στενά στις τελευταίες διαπραγματεύσεις με την Τρόικα», απάντησε σε ερώτηση για το στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια