Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό!

Βρέθηκε εταιρία για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό! Facebook Twitter
7

Η κοινοπραξία των τεσσάρων εταιριών J&P Αβαξ, ΤΕΡΝΑ Α.Ε., ΑΚΤΩΡ και ΙΝΤΡΑΚΑΤ κατέθεσε πρόταση για την κατασκευή του τεμένους στη θέση παλαιού συνεργείου αυτοκινήτων του Ναυτικού στο Βοτανικού.

Η κοινοπραξία, όπως έγραψαν τα Νέα, προσέφερε έκπτωση 7% επί του συνολικού προϋπολογισμού που φθάνει στα 946.000 ευρώ και η Επιτροπή Διαγωνισμού του υπουργείου Υποδομών την έκανε δεκτή. 

Τα έργα μπορεί να ξεκινήσουν μέσα σε δύο μήνες, αλλά ενδέχεται να καθυστερήσουν λόγω της προσφυγής που έχουν καταθέσει κάτοικοι της περιοχής στο ΣτΕ, ζητώντας να ακυρωθεί το έργο.

Η υπόθεση αναμένεται να συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΙΝΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΑΞΙΔΙ

Ελλάδα / Αποκάλυψη για την υπόθεση κατασκοπείας: Ποιος είναι πίσω από τον αξιωματικό - Το μυστικό ταξίδι στην Κίνα

Οι Αρχές ασφαλείας και οι ειδικοί ερευνητές της Διεύθυνσης Κυβερνοασφάλειας του ΓΕΕΘΑ έχουν καταλήξει σε έναν «άνθρωπο-σκιά» που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση κατασκοπείας
THE LIFO TEAM