Στην εισαγγελέα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα γεγονότα έξω από την ΕΡΤ

Στην εισαγγελέα η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τα γεγονότα έξω από την ΕΡΤ Facebook Twitter
6

Την παρέμβαση εισαγγελέα ζητά με επίσημο διάβημα που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Ζωή Κωνσταντοπούλου, για τα γεγονότα έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, το Σάββατο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε το μεσημέρι την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη  Κουτζαμάνη, συνοδευόμενη από τους βουλευτές του  ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη και Βασίλη Χατζηλάμπρου αλλά και τη βουλευτή των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή.

Αναφέρθηκε σε «αυτόφωρα κακουργήματα και πλημμελήματα» που όπως είπε διαπράχθηκαν, μαγνητοσκοπήθηκαν, διαπιστώθηκαν και δημοσίως καταγγέλθηκαν και πρόσθεσε: «Ζητήσαμε να μάθουμε αν υπάρχουν ενέργειες της Εισαγγελικής Αρχής. Η κυρία εισαγγελέας μας είπε ότι δεν έχει γίνει καμιά ενεργεία και επιφυλάχθηκε. Αύριο θα επανέλθουμε με έγγραφη αναφορά».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η απάντηση στο «όχι» των αγροτών - «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης σε αγρότες: «Διάλογος δεν γίνεται με τελεσίγραφα»

Οι αγρότες απάντησαν «όχι» στο κάλεσμα του πρωθυπουργού για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου - Αν τα αιτήματά τους δεν γίνουν πράξη δεν προτίθενται να συμμετάσχουν σε οποιονδήποτε διάλογο με την κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΡΑΠΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου κάλεσε την αστυνομία για τον Γιώργο Ξυλούρη - «Να ενημερωθεί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου»

Ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το ψευδώνυμο «Φραπές», φέρεται να απείλησε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Φαντάσου να περπατάς στο δρόμο και να τρως αμέριμνος μια τυρόπιτα μέχρι να συναντήσεις τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και σε κατηγορήσει για εσχάτη προδοσία. Στην ενισχυμένη Καφκική βερσιόν αυτής της υπόθεσης σε συλλαμβάνουν, σε κλείνουν φυλακή και για το υπόλοιπο της ζωής σου αναρωτιέσαι τι στο διάολο έγινε.