Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή, συζύγου και του γιου του για χαμένο πέναλτι

Ξυλοδαρμός ποδοσφαιριστή, συζύγου και του γιου του για χαμένο πέναλτι Facebook Twitter
1

Ο ποδοσφαιριστής Μάρτιν Νταλ Όρσο αστόχησε σε πέναλτι της ομάδας του με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί και να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Κυπέλλου του Περού. Οι οπαδοί όμως δεν του το συγχώρεσαν. Εισέβαλλαν μέσα στο πούλμαν της ομάδας και έδειραν τον ίδιο, τη γυναίκα και το γιό του.

 

Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα, όπως έγραψε ο ΣΚΑΪ, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ομάδας και οι αδελφοί του έδωσαν εντολή για την επίθεση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Αθλητισμός / Η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στον μαραθώνιο βρέθηκε θετική σε απαγορευμένη ουσία

Η Τσεπνγκετίτς σημείωσε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ μαραθωνίου τον Οκτώβριο του 2024 στο Μαραθώνιο του Σικάγο, τερματίζοντας σε 2 ώρες, 9 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ σχεδόν κατά δύο λεπτά
LIFO NEWSROOM
Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Αθλητισμός / Άτομο με νανισμό υπερασπίζεται τον Λαμίν Γιαμάλ: «Δεν μας προσέβαλε κανείς, δουλέψαμε με αξιοπρέπεια»

Ο ισπανικός Σύλλογος Ατόμων με Αχονδροπλασία καταδίκασε την εμφάνιση ατόμων με νανισμό στο πάρτι, γράφοντας ότι «διαιωνίζει στερεότυπα, ενισχύει τις διακρίσεις και υπονομεύει την εικόνα και τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια