Σχολείο στο Λονδίνο απαγορεύει τη χρήση αργκό εκφράσεων

Σχολείο στο Λονδίνο απαγορεύει τη χρήση αργκό εκφράσεων Facebook Twitter
3

Οι μαθητές της Ακαδημίας Harris δεν μπορούν πια να χρησιμοποιήσουν δέκα συγκεκριμένες εκφράσεις δημοφιλείς στη νεολαία σε συγκεκριμένες περιοχές του σχολείου. Οι "ζώνες επίσημης ομιλίας" περιλαμβάνουν φυσικά όλες τις σχολικές αίθουσες αλλά και τους διαδρόμους.

Η πρωτοβουλία του νέου διευθυντή του σχολείου ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές στην επίσημη χρήση της γλώσσας και να τους προετοιμάσει για περιπτώσεις που αυτή είναι υποχρεωτική όπως σε συνεντεύξεις για δουλειά.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ανάρτηση για τη Γιορτή του Πατέρα εν μέσω της ρήξης με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν καλεσμένοι το Σάββατο στην ετήσια παρέλαση «Trooping the Colour» για τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βρετανού μονάρχη
LIFO NEWSROOM
ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πληρώσει βαρύ τίμημα, βρισκόμαστε σε υπαρξιακή μάχη»

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός από το σημείο της ιρανικής επίθεσης που άφησε έξι νεκρούς προειδοποιεί για συντριπτική απάντηση – «Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν το Ιράν είχε πυρηνικά»
LIFO NEWSROOM