Οι Anonymous εισβάλουν σε κυβερνητικές ιστοσελίδες

Οι Anonymous εισβάλουν σε κυβερνητικές ιστοσελίδες Facebook Twitter
3


Πολλές ελληνικές κυβερνητικές ιστοσελίδες δέχτηκαν επίθεση χθες από τους "Anonymous", ενόψει της επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ στη χώρας μας.

Ανάμεσα στις ιστοσελίδες που δέχτηκαν επίθεση ήταν του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, της αστυνομίας και του υπουργείου Δικαιοσύνης. 
Το μήνυμα που αναγραφόταν στις ιστοσελίδες ήταν "η σελίδα δεν μπορεί να εμφανιστεί". 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, oι Anonymous ανάρτησαν στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, Twitter, μηνύματα μέσω των οποίων αναλάμβαναν την ευθύνη για τις κυβερνοεπιθέσεις. 

Οι Anonymous εισβάλουν σε κυβερνητικές ιστοσελίδες Facebook Twitter

Σε βίντεο, το οποίο ανάρτησαν στο YouTube, η οργάνωση ασκεί κριτική στην τεράστια επιχείρηση ασφαλείας και τα δρακόντεια μέτρα που έχουν προγραμματιστεί προκειμένου να περιοριστούν οι διαδηλώσεις κατά της Μέρκελ.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας» – Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη νέα δολοφονία στη Χαλκίδα

Ελλάδα / «Να αλλάξει η κουλτούρα της βίας»: Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού μετά τη δολοφονία στη Χαλκίδα

«Πρέπει να επενδύσουμε στην πρόληψη: να μεγαλώσουμε μια νέα γενιά παιδιών με σωστές αξίες, ώστε να αλλάξει η κουλτούρα της βίας. Έχουμε μετατρέψει το ποδόσφαιρό μας σε υποκουλτούρα» δήλωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπάνου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια