Γαλλία: Απαγόρευση τσιγάρου στις παραλίες

Γαλλία: Απαγόρευση τσιγάρου στις παραλίες Facebook Twitter
14

Αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλία η προσπάθεια της υπουργού Υγείας να επιβάλει την απαγόρευση του καπνίσματος και σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, όπως πάρκα και παραλίες. Η υπουργός Μαρισόλ Τουρέν κάλεσε τις τοπικές αρχές να απαγορεύσουν το κάπνισμα σε αυτές τις τοποθεσίες ενώ μιλώντας στην εφημερίδα Journal du Dimanche, η υπουργός τόνισε ότι θα ήθελε να δει περισσότερες αντικαπνιστικές ζώνες, με στόχο την προστασία της υγείας των παιδιών.

Είπε επίσης ότι θέλει να απαγορευτεί το κάπνισμα έξω από σχολεία αλλά και μέσα στα πανεπιστήμια. Πάντως, ήδη σε αρκετές γαλλικές παραλίες έχει απαγορευτεί το κάπνισμα, όπως στην La Ciotat, κοντά στη Μασσαλία που έκανε την αρχή το 2011, επιβάλλοντας πρόστιμο 38 ευρώ για τους παραβάτες.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΣΤΑΙΝ ΠΟΥΤΙΝ ΡΩΣΙΑ ΑΡΧΕΙΑ CNN

Διεθνή / CNN: Ο Έπσταϊν είχε προσπαθήσει να συναντηθεί με τον Πούτιν - Με ποιους Ρώσους μιλούσε

Το ενδιαφέρον του Έπσταϊν να αναζητά μοντέλα από τη Ρωσία και άλλα μέρη της Ανατολικής Ευρώπης είχε έρθει στο φως και στο παρελθόν, ωστόσο τα νέα αρχεία αποκαλύπτουν μια άλλη πλευρά της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΛ ΛΑΓΚΕΡΦΕΛΝΤ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Διεθνή / Μάχη για την κληρονομιά €200 εκατ. του Καρλ Λάγκερφελντ: Τη διεκδικεί άγνωστος, τι θα ακολουθήσει

Επτά χρόνια μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, μια δικαστική προσφυγή απειλεί να ανατρέψει τα τελευταία του σχέδια για το ποιοι θα κληρονομήσουν την περιουσία του
THE LIFO TEAM