BBC: Αγελάδα πέφτει από την οροφή σπιτιού και σκοτώνει τον άνδρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του.

BBC: Αγελάδα πέφτει από την οροφή σπιτιού και σκοτώνει τον άνδρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. Facebook Twitter
1

Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην Caratinga, στη νοτιανατολική Βραζιλία. Ο Joao Maria de Souza κοιμόταν με τη σύζηγό του, όταν η βάρους ενάμιση τόνου αγελάδα έσπασε την οροφή του σπιτιού και έπεσε πάνω στο κρεβάτι και τη μεριά που κοιμόταν ο άνδρας.

Η αγελάδα πιστεύεται ότι είχε ξεφύγει από κοντινή φάρμα και κατάφερε να ανέβει στην ταράτσα του σπιτιού από έναν λόφο που ακουμπούσε δίπλα ακριβώς στην οροφή. H στέγη δεν άντεξε το βάρος της και έπεσε από ύψος 2.5 μέτρων πάνω στο άτυχο άνδρα.  Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αρχικά με σπασμένο πόδι, αλλά αργότερα υπέκυψε από εσωτερική αιμοραγία. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

Διεθνή / Ερυθρά Θάλασσα: Το βρετανικό ναυτικό ανακοίνωσε πως κατέρριψε πύραυλο των Χούτι

«Το Ηνωμένο Βασίλειο συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεθνούς απόκρισης στις επικίνδυνες επιθέσεις των υποστηριζόμενων από το Ιράν Χούτι», τόνισε ο Βρετανός υπουργός Άμυνας
NEWSROOM
Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Διεθνή / Βενετία: Συγκρούσεις κατοίκων με την αστυνομία στην πρώτη μέρα εφαρμογής του εισιτηρίου των 5 ευρώ

Ορισμένοι κάτοικοι της Βενετίας λένε ότι η χρέωση 5 ευρώ που αποσκοπεί στον περιορισμό του αριθμού των τουριστών αντιβαίνει στην αρχή της ελεύθερης κυκλοφορίας
NEWSROOM
Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Πολύ κρίμα που πέθανε με τέτοιο τρόπο ο άνθρωπος... Άλλα το περιστατικό μου φαίνεται υπερβολικά ύποπτο!!! Προφανώς η αγελάδα είναι μετεμψύχωση της πεθεράς του και εσκεμένα ανέβηκε στην ταράτσα!!!