Αποφυλακίζεται ο Σακκάς

Αποφυλακίζεται ο Σακκάς Facebook Twitter
47

 Την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους, του απεργού πείνας Κώστα Σακκά αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη, το Συμβούλιο Εφετών, κάνοντας δεκτό το αίτημά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύει το in.gr,  η προσωρινή κράτηση μετατρέπεται σε αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Ο Κώστας Σακκάς προχώρησε σε απεργίας πείνας εδώ και 38 ημέρες, σε ένδειξη ύψιστης διαμαρτυρίας για την παράνομη προφυλάκισή του μετά από δυόμισι χρόνια χωρίς δίκη.

 Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Κώστας Σακκάς αφήνεται ελεύθερος με την επιβολή των εξής περιοριστικών όρων: απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση μετακίνησης εκτός του νομού Αττικής, υποχρεωτικής εμφάνισης κάθε Δευτέρα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, υποχρεωτικής διαμονής στην οικία που έχει δηλώσει ως κατοικία του, απογόρευσης οποιασδήποτε επαφής και επικοινωνίας με συγκατηγορουμένους του στην υπόθεση της οργάνωσης «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» και χρηματικής εγγύησης 30.000 ευρώ.

Ελλάδα
47

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM