Μανιτάκης: «Η Τρόικα νομίζει ότι οι υπάλληλοι είναι ντομάτες και πατάτες»

Μανιτάκης: «Η Τρόικα νομίζει ότι οι υπάλληλοι είναι ντομάτες και πατάτες» Facebook Twitter
8

 Παρέμβαση στις εξελίξεις με την κινητικότητα έκανε ο πρώην πλέον υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, με επιστολή που απέστειλε προς την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Στην επιστολή χαρακτηρίζει  ως «ταφόπλακα της κινητικότητας και της μεταρρύθμισης συνολικά» τυχόν μετακίνηση των υπαλλήλων τώρα.

«Απέναντι στην τρόικα, ας καταστρώσουμε μια εθνική στρατηγική διαπραγμάτευσης. Ας συνεννοηθούμε μεταξύ μας και ας αποκρούσουμε με πειστικά επιχειρήματα, ενωμένοι και συντονισμένοι, καλά προετοιμασμένοι και με επιμονή, το αίτημα να αναχθεί η μετακίνηση 12.500 υπαλλήλων σε προαπαιτούμενη ενέργεια-διακινδυνεύοντας μεταξύ άλλων και απρόβλεπτες δικαστικές περιπέτειες. Αυτό κινδυνεύει να γίνει, πιστέψτε με, η ταφόπλακα της κινητικότητας και της Μεταρρύθμισης συνολικά» αναφέρειι χαρακτηριστικά,  ο πρώην υπουργός.

Ο Αντ. Μανιτάκης, επιτίθεται στην Τρόικα γράφοντας στην επιστολή του: «Κατέφθασε, λίγες μόνον ημέρες πριν από την ολοκλήρωση του σχεδιασμού της μετακίνησης των πρώτων εκατοντάδων δημοσίων υπαλλήλων, στις αρχές Ιουνίου, και απαίτησε εκβιαστικά και κυνικά την άμεση εντός ολίγων ημερών μετακίνηση 12.500 δημοσίων υπαλλήλων, δια μιας, εν μια νυκτί, χωρίς τα πορίσματα προηγούμενης αξιολόγησης και αποτίμησης προσόντων προσωπικού. Λες και επρόκειτο για μετακίνηση τόνων ντομάτας ή πατάτας».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Ελλάδα βιώνει πολιτικές συνθήκες που δεν έχει ξαναζήσει»

LiFO politics / Έχουμε τελικά αντιπολίτευση, ή όχι;

Ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου συζητά με τη Βασιλική Σιούτη για το αν τελικά έχουμε αντιπολίτευση, για την ιδιαίτερη πολιτική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα, καθώς και για τις προκλήσεις του πολιτικού ρεπορτάζ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Πολιτική / Ο Μητσοτάκης παρέλαβε βραβείο για τις οικονομικές επιδόσεις της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η χώρα, υπογραμμίζοντας πως: «Ο ελληνικός λαός υπέμεινε σοβαρές δυσκολίες και έκανε θυσίες, όμως επέδειξε θάρρος, αγκάλιασε την αλλαγή και απέδειξε την ανθεκτικότητά του»
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ