Apple Watch: Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει

Apple Watch: Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ίσως τα New Year's Resolutions να μην είναι το δυνατό σας σημείο, ωστόσο, το να επιβραβεύουμε και να προσφέρουμε κίνητρο στον εαυτό μας, όπως και νέους στόχους για το μέλλον, είναι απαραίτητο.

Άλλωστε, το να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής και τη σωματική μας κατάσταση χρειάζεται να βρίσκεται ανάμεσα στις βασικές προτεραιότητες όλων μας, ειδικά μετά από μία γεμάτη χρονιά. Πλέον, η τεχνολογία μας βοηθά να εξελισσόμαστε συνεχώς, ενισχύοντας τις δυνατότητές μας και διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας, μέσα από ανεπτυγμένα hardwares και softwares που έχουν σκοπό να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής μας.

Λίγο πριν από το κλείσιμο της δεκαετίας, είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσουμε σε εμάς και στους γύρω μας – και τώρα, μπορούμε πιο εύκολα από ποτέ χρησιμοποιώντας το Apple Watch Series 5. Το δημοφιλέστερο smartwatch στον κόσμο προσφέρει προηγμένες και καινοτόμες health και fitness λειτουργίες, σε επίπεδο hardware και software, ενώ είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τη ζωή του χρήστη. Μπορούμε να έχουμε στο χέρι μας, όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε ανά πάσα στιγμή, ενώ το Apple Watch στοχεύει όχι μόνο στη βελτίωση της σωματικής, αλλά και της ψυχικής υγείας. Με apps όπως εκείνο της «Αναπνοής», βοηθά στην αντιμετώπιση του καθημερινού στρες και στη συγκέντρωση, υπενθυμίζοντάς μας πως χρειάζεται να διατηρούμε το σώμα, αλλά και το μυαλό υγιή.

 

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας και η καρδιά είναι το πιο σημαντικό όργανο του σώματος. Χρειάζεται, λοιπόν, να τη διατηρούμε υγιή και δυνατή. Το Apple Watch δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της καρδιακής λειτουργίας και είναι το πρώτο wearable αξεσουάρ που επιτρέπει την πραγματοποίηση ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ), απευθείας από τον καρπό του χρήστη. Είναι μία εξαιρετικά σημαντική λειτουργία, ειδικά αν ο χρήστης αντιμετωπίζει προβλήματα καρδιάς, καθώς θα λάβει άμεσα ειδοποίηση για οποιαδήποτε αλλαγή.

Apple Watch: Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει Facebook Twitter

Επιπλέον, μέσα από την εφαρμογή «Υγεία» του iPhone, ο χρήστης μπορεί να ορίσει ένα άτομο ως επαφή έκτακτη ανάγκης, το οποίο θα ειδοποιηθεί άμεσα μέσα από λειτουργίες όπως «Επείγον SOS» και «Ανίχνευση Πτώσης». Η εφαρμογή θα ενημερώσει την επαφή έκτακτης ανάγκης για το πού βρίσκεται ο χρήστης, καθιστώντας τη συγκεκριμένη λειτουργία ιδιαίτερα σημαντική, για ενήλικες, αλλά και παιδιά.

Apple Watch: Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει Facebook Twitter

Όλοι χρειαζόμαστε έναν λόγο παραπάνω να βάλουμε τα αθλητικά μας και να βγούμε έξω. Το Apple Watch ορίζει τρεις Κύκλους Δραστηριότητας, ώστε να παρακολουθεί και να καταγράφει τους τρόπους που κινείται ο χρήστης στην καθημερινότητά του. Οι κύκλοι Ορθοστασία, Κίνηση και Άσκηση προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης γνωρίζει αν κάνει υπερβολικά καθιστική ζωή, μετρά τις θερμίδες που καίει και βλέπει πόσα λεπτά άσκησης έκανε. Μπορεί μάλιστα να μοιράζεται τους κύκλους του με φίλους, ενώ οι διαγωνισμοί Δραστηριότητας και η έξυπνη καθοδήγηση, αποτελούν επίσης κίνητρα για ενισχύσει τη σωματική του κατάσταση.

  

Apple Watch: Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει Facebook Twitter

Οι επιλογές στις προπονήσεις είναι τόσες πολλές, που πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μη βάλουμε την άσκηση στη ζωή μας. Το Apple Watch επιτρέπει την παρακολούθηση δεδομένων μέσα από την εντυπωσιακή Retina οθόνη του που είναι πάντα ενεργή, από προπονήσεις, όπως γιόγκα, ποδηλασία, κολύμβηση και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, ενώ περιλαμβάνει GPS και ανθεκτικότητα σε νερό βάθους έως 50 μέτρα. Ο χρήστης έχει, επιπλέον, τη δυνατότητα να ζευγοποιήσει το ρολόι του ασύρματα με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου και να συγχρονίσει την αγαπημένη του playlist. 

Φέτος, κάντε στον εαυτό σας ένα δώρο που αξίζει και ξεκινήστε μία νέα χρονιά γεμάτη υγιείς στόχους.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM