Ο ΑΝΤ1 επενδύει στη μυθοπλασία ως πρώτη επιλογή των θεατών

Ο ΑΝΤ1 επενδύει στη μυθοπλασία ως πρώτη επιλογή των θεατών Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν, ο ΑΝΤ1 επενδύει για ακόμη μία χρονιά στην μυθοπλασία - μία σειρά από παραγωγές που ξεχωρίζουν ήδη για την ποιοτική τους παραγωγή, αλλά και τα ενδιαφέροντα σενάρια.

Καθώς ο ΑΝΤ1 έχει συνδεθεί με την ποιότητα περιεχομένου, μέσα από παραγωγές υψηλού επιπέδου, έχει καταφέρει να καλύπτει τις ανάγκες των τηλεθεατών και να προσφέρει ανανεωμένες προτάσεις που πρωταγωνιστούν τόσο στο δράμα, όσο και την κωμωδία. Πρωτότυπα σενάρια, ανατρεπτικές πλοκές, εξαιρετικές ερμηνείες - οι σειρές του ΑΝΤ1 βρίσκονται για μία ακόμη φορά στις πρώτες επιλογές κάθε θεατή.

Οι σειρές αυτές, εκτός του ότι έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού, αποτελούν μία επένδυση που συμβάλλει στη στήριξη της ελληνικής καλλιτεχνικής παραγωγής, αλλά και των ηθοποιών και συντελεστών, σε μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο - που τα θέατρα είναι κλειστά και κυριαρχεί μία γενικότερη αστάθεια στον χώρο. Παράλληλα, δίνει στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει τις ερμηνείες των αγαπημένων τους ηθοποιών στη μικρή οθόνη

Έτσι, βλέπουμε αγαπημένες σειρές, όπως «Άγριες Μέλισσες» και «Καφέ της Χαράς», να συνεχίζονται για μία ακόμη σεζόν, αλλά και νέες παραγωγές όπως «Ήλιος», «Παρουσιάστε!» και «Η Φαμίλια», να έρχονται στις οθόνες μας για να προσφέρουν μία αυθεντική τηλεοπτική εμπειρία. Με προσεγμένες παραγωγές, αξιόλογους ηθοποιούς και με σύγχρονη ματιά, ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει για ακόμα μία χρονιά με την ποιότητα των σειρών του.

Η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ήδη ιδιαίτερα πετυχημένα με τον β' κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και τις συνταρακτικές εξελίξεις στο Διαφάνι, ενώ η σειρά «Ήλιος» αποτελεί τη νέα ενδιαφέρουσα προσθήκη στον κόσμο της μυθοπλασίας του ΑΝΤ1. Παρακάτω, μερικές από τις πρεμιέρες που πρόκειται να παρακολουθήσουμε μέσα στις επόμενες μέρες:

«Άγριες Μέλισσες»

Καθημερινά στις 22:00

 

Μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.


Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί... Οι τρεις αδελφές θα καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μαζί ενωμένες, αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη
που έζησαν;

«Ήλιος»

Καθημερινά στις 20:00

 

Η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο (Κωνσταντίνος Πεσλής), στην όμορφη, παραθαλάσσια πόλη που γεννήθηκε, μετά από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο (Αντίνοος Αλμπάνης), τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της. Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις και ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται.

Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε 18 χρόνια. Ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει, είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ' το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα».

«Το Καφέ της Χαράς»

25.09, 21:00

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στο ξεκίνημα της νέας σεζόν του «Καφέ της Χαράς» και η κόντρα ανάμεσα στον Περίανδρο, τη Στέλλα και τη Βάλια βρίσκεται στην κορύφωσή της. Αφορμή η παράσταση - μιούζικαλ με τίτλο «Λουιζιάνα» που ανεβαίνει στο «Καφέ της Χαράς» από τη Στέλλα και όλη την παρέα του Καφέ. Ως απάντηση ο Περίανδρος αποφασίζει να ανεβάσει, την ίδια μέρα και ώρα, ένα κλασσικό κωμειδύλλιο, τη «Γκόλφω», με τις φουστανέλες του, τα σιγκούνια του και όλα τα παραδοσιακά. Η κόντρα τους θα κορυφωθεί με αφορμή μια εξαφάνιση! Η Χάιδω εξαφανίζεται ως δια μαγείας και η Στέλλα φοβάται ότι τη σκότωσε ο Πολυμενέας παρασυρμένος από το πάθος του για την Κανέλα. Και
ενώ όλο το χωριό ζει σε ρυθμό φιλμ νουάρ, ο Μάνος και η Βάλια θα ζήσουν μια νύχτα έρωτα που θα ανατρέψει τις ζωές τους!

«Παρουσιάστε!»

28.09, 21:00

 

Δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Δύο διοικητές στη μέση μιας «μάχης» που προϋπάρχει για μια γυναίκα και φουντώνει για μία θέση Ταξίαρχου! Ο ένας στρατολάγνος, στυγνός μιλιταριστής με στρατόπεδο «Προβλεπέ» και ο άλλος το «απόλυτο Χύμα»! Γούλας ο ένας, Σκορδάς ο άλλος! Ορκισμένοι εχθροί!


Ο Λευτέρης Γούλας (Γιάννης Μπέζος), διοικητής του σκληροπυρηνικού στρατοπέδου καταδρομέων, θα προσπαθήσει με θεμιτά και (κυρίως) αθέμιτα μέσα να αποκλείσει τον «γείτονα» διοικητή, Θανάση Σκορδά (Μανώλης Μαυροματάκης), απ' την κούρσα της διαδοχής στη θέση του ηγέτη της Ταξιαρχίας. Η κατάσταση όμως ξεφεύγει, όταν τα δύο στρατόπεδα συγχωνεύονται προσωρινά και αναγκάζονται να «συγκατοικήσουν» μοιράζοντας αρμοδιότητες και... πονοκεφάλους στον απερχόμενο Ταξίαρχο (Θοδωρής Κατσαφάδος).


Τι θα γίνει όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει με ένα στρατόπεδο που ο πιο σκληρός του φαντάρος έχει τη μάνα του (Λένα Ουζουνίδου) σταθμευμένη απ' έξω, με τροχόσπιτο;

«Η Φαμίλια»

30.09, 21:00

O Γιάννης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) και η Μαίρη (Ιωάννα Ασημακοπούλου) γνωρίστηκαν σε ένα λούνα-παρκ. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και παντρεύτηκαν σχεδόν αμέσως. Σήμερα, τους βρίσκουμε με τέσσερα παιδιά πια, τα δίδυμα 16χρονα κορίτσια, Άννα (Νεφέλη Οικονόμου) και Έλλη (Μαρίτα Γαγάνη), τον 10χρονο Γιώργο (Κωνσταντίνος Σελβιάδης) και το μόλις μηνών αβάφτιστο κοριτσάκι τους. Το αλάτι και το πιπέρι στην οικογενειακή τους ζωή προσθέτουν σε μεγάλες δόσεις, η μαμά του Γιάννη (Υρώ Μανέ), η μαμά της Μαίρης (Ιωάννα Μαυρέα) και ο κολλητός του Γιάννη, ο Στάθης (Μιχάλης Σαράντης) με τη γυναίκα του Λίτσα (Ελεάννα Στραβοδήμου).


Η καθημερινότητά τους έχει μετατραπεί σε έναν τεράστιο αγώνα δρόμου, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να κρατήσουν και την φλόγα του γάμου τους δυνατή. Βλέποντας όλους τους φίλους και γνωστούς να χωρίζουν, αποφασίζουν, με πρωτοβουλία της Μαίρης, να επισκεφτούν τον ψυχολόγο-σύμβουλο γάμου Βαγγέλη Αυγερινό (Νίκος Σταυρακούδης). Στο ραντεβού με τον ψυχολόγο, το ζευγάρι ξετυλίγει τις πιο κωμικοτραγικές σκηνές της καθημερινής οικογενειακής τρέλας που ζει.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM